WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κυνηγετική κάμερα PNI Κυνήγι 2C, 8MP, 720P, νυχτερινή όραση, 26 IR LED

59,15 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
100 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-HUNT2C
EAN:
5949066512773
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Κάμερα παρακολούθησης άγριας ζωής με ευρυγώνια και νυχτερινή όραση
Μικρότερο από άλλες κάμερες κυνηγιού, με ύψος μόλις 100 mm, το PNI Hunting 2C έχει το πλεονέκτημα του τέλειου καμουφλάζ. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με 26 LED IR 940nm (13 στην κορυφή και 13 στο κάτω μέρος) που εξασφαλίζουν ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έως και 15 μέτρων. Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης των φωτογραφιών, τα LED δεν θα παράγουν ένα ισχυρό φλας που θα μπορούσε να τρομάξει τα ζώα. Η οθόνη LCD 1 ίντσας με αυτόματη απενεργοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας σάς επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες και εγγραφές βίντεο, τον προσανατολισμό της κάμερας και τις ρυθμίσεις μενού.
 
Εκπληκτικές εικόνες αποκαλύπτουν τα μυστικά της άγριας ζωής
Ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης ενεργοποιεί την εγγραφή μόνο όταν η κάμερα ανιχνεύει κίνηση. Για να αποφύγετε ψευδείς συναγερμούς, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τόπο εγκατάστασης του δωματίου. Αφαιρέστε από το οπτικό του πεδίο κλαδιά ή άλλα στοιχεία που μετακινώντας τα θα μπορούσαν να προκαλέσουν την εκκίνηση της κάμερας. Η γωνία PIR 100 μοιρών, η ταχύτητα κλείστρου 0,8 δευτερόλεπτα και το πολύ 7 διαδοχικές φωτογραφίες εξασφαλίζουν την αποτύπωση όλων των λεπτομερειών και ολόκληρης της δράσης.
Ο έγχρωμος αισθητήρας CMOS, οι φωτογραφίες 8MP, οι εγγραφές βίντεο 1280x720P HD σε ζωντανά και φωτεινά χρώματα κατά τη διάρκεια της ημέρας (ασπρόμαυρες τη νύχτα) και η λειτουργία πολλαπλής λήψης παρέχουν μια αξέχαστη οπτική εμπειρία. Είτε παρακολουθείτε το σπίτι, τον κήπο ή το αγρόκτημα σας, είτε παρακολουθείτε και παρακολουθείτε τη ζωή και τις συνήθειες των άγριων ζώων, η αίθουσα PNI Hunting 2C είναι η πιο κατάλληλη λύση. Με τις μικρές διαστάσεις του, το περίβλημα που μοιάζει με καμουφλάζ και το αχνό, το HUNTING ROOM PNI Hunting 2C γίνεται σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί. Η κατηγορία IP56 εξασφαλίζει την προστασία του δωματίου από τη σκόνη, τη βροχή και την υγρασία.
 
Ενεργοποίηση τη νύχτα κατά την ανίχνευση κίνησης
Η Pni Hunting Camera Hunting 2C διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται ακόμη και ένας άπειρος χρήστης: οθόνη LCD για προγραμματισμό κάμερας, LED IR για εγγραφή τη νύχτα, αισθητήρα κίνησης για ενεργοποίηση της κάμερας μόνο όταν περνάτε ζώα, ευρυγώνιους φακούς και υποδοχή κάρτας micro SD μέγιστου 32GB για αποθήκευση εγγραφών (δεν περιλαμβάνεται κάρτα micro SD). Σύσταση: διαμορφώστε την κάρτα micro SD πριν από τη χρήση.

4 x AA τροφοδοτικό
Το PNI Hunting 2C μπορεί να τροφοδοτηθεί από 4 αλκαλικές μπαταρίες AA που εξασφαλίζουν μέση διάρκεια ζωής έως και 4 μήνες ή 5V μέσω της υποδοχής micro USB. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνεται καλώδιο USB-mini USB.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.