FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Προσφορά χονδρικής: Μπαστούνια μπαμπού μήκους 63 "/ 160cm με ποικίλες διαμέτρους

από 0,20 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 1,00 €

Προς διαπραγμάτευση
0,40 € από 1 μεχρί 200 τεμάχια
0,30 € από 400 μεχρί 800 τεμάχια
0,20 € από 1600 μεχρί 3200 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100,00 €
Διαθέσιμη ποσότητα
20000 τεμάχια
Χώρα
Κίνα
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
29 ημέρες
Κωδικός SKU:
BS20201
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τα ευέλικτα και ανθεκτικά μπαστούνια μπαμπού, ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα έργων DIY, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής φαναριών και χαρταετού, της μηχανικής, των σκηνικών σκηνικών, των επίπλων DIY, των διακοσμήσεων, των δημιουργιών χειροτεχνίας, της επισκευής θυρών / παραθύρων και των κλουβιών κατοικίδιων ζώων. Κάθε ραβδί έχει μήκος 63 ίντσες (160 cm) και ταξινομείται κατά διάμετρο για τη διευκόλυνσή σας.
Μικτές παραγγελίες είναι αποδεκτές. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά μεγέθη και διαφορετικές τιμές, η δημοσιευμένη τιμή είναι η χαμηλότερη, οπότε αν χρειάζεστε διαφορετικά μεγέθη, επικοινωνήστε μαζί μου εγκαίρως.
Το πιο σημαντικό είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, τουλάχιστον καθιστώντας την αξία του τελικού προϊόντος 5-10 φορές υψηλότερη.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
Υλικό: Κατασκευασμένα από χοντρούς τοίχους μπαμπού Moso, αυτά τα ραβδιά είναι στιβαρά και κατάλληλα για διάφορες εφαρμογές.
Θεραπεία: Η αποστείρωση υψηλής θερμοκρασίας εξασφαλίζει ότι το μπαμπού είναι ασφαλές και έτοιμο για χρήση.
Χρώμα και φινίρισμα: Διατίθενται κυρίως σε μικτές αποχρώσεις του κίτρινου και του λευκού, αυτά τα μπαστούνια μπαμπού κόβονται από το εξωτερικό τοίχωμα του μπαμπού, γνωστά για την υψηλή πυκνότητα ινών τους. Είναι γυαλισμένα για λείο φινίρισμα, χωρίς βερνίκι, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά τους.
Ευελιξία: Τα λεπτά ραβδιά μπορούν να εμποτιστούν σε ζεστό νερό για 2-3 λεπτά για να μαλακώσουν και να χυτευθούν εύκολα. Αυτά τα ραβδιά έχουν τη μοναδική ιδιότητα να λυγίζουν χωρίς να σπάνε, ακόμη και σε στρογγυλό σχήμα όταν θερμαίνονται σωστά.
Ευελιξία: Τα λεπτά ραβδιά μπορούν να λυγίσουν σε οποιοδήποτε σχήμα χρειάζεστε, καθιστώντας τα ιδανικά για διάφορα έργα DIY.
Ιδανικό για επιχειρηματικές δραστηριότητες:
Κατάλληλο για σχολικά μαθήματα χειροτεχνίας, η αγορά και η μεταπώληση αυτών των μπαστουνιών μπαμπού στην τοπική αγορά σας μπορεί να είναι ένα κερδοφόρο επιχειρηματικό εγχείρημα, δεδομένης της μοναδικότητάς τους και του ευρέος φάσματος εφαρμογών.
Παραγγελία και προσαρμογή:
Πληροφορίες αποστολής: Ο χρόνος επεξεργασίας είναι περίπου 4-5 ημέρες. Η παράδοση διαρκεί περίπου 2-4 εβδομάδες μέσω αεροπορικού ταχυδρομείου China Post για τυπικές παραγγελίες. Για μεγαλύτερες παραγγελίες, η θαλάσσια / σιδηροδρομική αποστολή είναι διαθέσιμη, διαρκεί περίπου 5-8 εβδομάδες.
Το φορτίο υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο, μέσω ταχυδρομικών ταχυμεταφορών και αεροπορικών μεταφορών. Εάν υπερβαίνει τα 20 κιλά, θα αποσταλεί δια θαλάσσης ή σιδηροδρομικώς. Πρόκειται για μια υπηρεσία πόρτα-πόρτα με αριθμό παρακολούθησης, η οποία είναι βολική για να παρακολουθείτε online ανά πάσα στιγμή. Τα προσαρμοσμένα αιτήματα είναι ευπρόσδεκτα.
Αιτήματα προσαρμοσμένου μεγέθους: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν συγκεκριμένες απαιτήσεις μεγέθους.
Σας ευχαριστούμε που εξετάσατε τα μπαστούνια μπαμπού μας για τα έργα σας. Ανυπομονούμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας, ευέλικτα προϊόντα μπαμπού για τις δημιουργικές σας ανάγκες.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.