FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Kerastase Densifique Bain Densite Σαμπουάν 250ml

19,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
6 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
190 τεμάχια
Χώρα
Ηνωμένο
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
1 ημέρα
Κωδικός SKU:
2207
EAN:
3474636403912
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Το Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml είναι μια εξελιγμένη και αναζωογονητική λύση περιποίησης μαλλιών, σχολαστικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες των ατόμων με λεπτά ή αραιά μαλλιά. Αυτό το σαμπουάν είναι μέρος της διάσημης σειράς Densifique της Kérastase, γνωστής για τη δέσμευσή της να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την πυκνότητα και τον όγκο των μαλλιών.

Εμπλουτισμένο με προηγμένες τεχνολογίες και συστατικά υψηλής απόδοσης, αυτό το σαμπουάν έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει απαλά και να θρέφει τα μαλλιά, προωθώντας μια πληρέστερη και παχύτερη εμφάνιση. Η φόρμουλα λειτουργεί για να ενισχύσει κάθε σκέλος από μέσα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ανθεκτικότητας και στην καταπολέμηση των σημαδιών αραίωσης.

Το Bain Densité Shampoo διαθέτει πολυτελή υφή που αφρίζει αβίαστα, δημιουργώντας μια εμπειρία περιποίησης κατά τη διάρκεια κάθε πλύσης. Τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά του συμβάλλουν στη συνολική υγεία και ζωντάνια των μαλλιών, αφήνοντάς τα πιο απαλά, λεία και πιο διαχειρίσιμα.

Αυτό το σαμπουάν δεν είναι μόνο αποτελεσματικό στην προώθηση της πυκνότητας των μαλλιών, αλλά προσφέρει επίσης μια αισθητηριακή απόλαυση με το ευχάριστο άρωμά του που παραμένει στα μαλλιά, παρέχοντας μια πινελιά απόλαυσης στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Το μέγεθος των 250ml εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, επιτρέποντάς σας να ενσωματώσετε αυτό το μετασχηματιστικό προϊόν στην κανονική σας αγωγή περιποίησης μαλλιών.

Συνοπτικά, το Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml είναι μια premium λύση περιποίησης μαλλιών που συνδυάζει την επιστημονική καινοτομία με μια πινελιά πολυτέλειας. Είτε θέλετε να καταπολεμήσετε την αραίωση των μαλλιών είτε απλά να βελτιώσετε τη συνολική υγεία και εμφάνιση των μαλλιών σας, αυτό το σαμπουάν είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, διασφαλίζοντας ότι τα μαλλιά σας φαίνονται και αισθάνονται καλύτερα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.