WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κεραία DVB-T2 PNI TV801 με ενισχυτή, για ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα 30dB

16,90 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
100 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-30DB-1DVB
EAN:
5949066516559
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Προβολή ψηφιακών τηλεοπτικών καναλιών που εκπέμπονται επίγεια στο σύστημα DVB-T2
Η κεραία DVB-T2 PNI TV801 λαμβάνει τηλεοπτικά κανάλια που μεταδίδονται δωρεάν από την εθνική τηλεόραση όπως: TVR HD, TVR 1, TVR 2 TVR Τιμισοάρα κ.λπ. Επί του παρόντος, μπορούν να ληφθούν 12 τηλεοπτικοί σταθμοί. Η παρουσία και η ποιότητα του λαμβανόμενου σήματος εξαρτάται από την απόσταση από το επίγειο ρελέ εκπομπών. Η απόσταση άνω των 3-5 χιλιομέτρων ή η παρουσία εμποδίων όπως κτίρια, μορφές γης μπορεί να επηρεάσει το λαμβανόμενο σήμα (δείτε τον χάρτη στο www.radiocom.ro).
ΝΈΟΣ
Η περιοχή κάλυψης με σήμα DVB-T2 έχει επεκταθεί σε περίπου 62% του πληθυσμού
Η Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. (RADIOCOM) επέκτεινε την περιοχή κάλυψης με επίγειο ψηφιακό σήμα σε περίπου. Το 62% του πληθυσμού και το 58% της ρουμανικής επικράτειας.
Ο χάρτης ψηφιακού επίγειου τηλεοπτικού σήματος στη Ρουμανία Radiocom έχει ενημερώσει τον χάρτη κάλυψης με σήμα DVB-T2 για τον Νοέμβριο του 2016. Σύμφωνα με αυτόν τον χάρτη, το μεταβατικό έργο DVB-T2 διαθέτει ήδη 63 πομπούς. Η εκτιμώμενη περιοχή εξυπηρέτησης παρέχει σήμα για περίπου το 90% του πληθυσμού και για περίπου το 84% στην επικράτεια. Πηγή: https://www.hdsatelit.com/2016/11/harta-semnalui-tv-digital-terestru-in.html
 
Αποκωδικοποιητής δέκτη HDTV / DVB-T
Αν έχετε τηλεόραση χωρίς ενσωματωμένο δέκτη DVB-T2, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κεραία μαζί με τον ψηφιακό δέκτη PNI TV901. Στην περίπτωση τηλεόρασης με δέκτη, συνδέστε την κεραία PNI TV801 απευθείας σε αυτήν μέσω του παρεχόμενου ομοαξονικού καλωδίου.
 
Φίλτρο 4G LTE κατά των παρεμβολών
Η κεραία τηλεόρασης με κάμερα PNI TV801 είναι εξοπλισμένη με φίλτρο που εμποδίζει όλα τα σήματα 3G, 4G και 5G που προέρχονται από κινητά τηλέφωνα, tablet, ασύρματα δίκτυα και κεραίες για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη, αθόρυβη λήψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος.
 
Εξαιρετική λήψη σήματος
Ο ενσωματωμένος ενισχυτής βελτιστοποιεί το λαμβανόμενο σήμα. Υποστηριζόμενο εύρος συχνοτήτων: 87,5 - 230MHz / 470 - 862MHz, στο bezile VHF / UHF / FM.
 
Ομοαξονικό καλώδιο 4 μέτρων
Το συμπεριλαμβανόμενο ομοαξονικό καλώδιο, μήκους 4 μέτρων, επιτρέπει την τοποθέτηση της κεραίας στην περιοχή με το καλύτερο σήμα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.