FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Περιγραφή προσφοράς

H-PURIFIER 300
Ο Hoover σχεδίασε τον καθαριστή αέρα H-PURIFIER 30 για να παρέχει μια ανώτερη και έξυπνη εμπειρία καθαρισμού. Σε μόλις 9 λεπτά μπορεί να καθαρίσει τον αέρα με CADR* (m3/h) 290.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ CO & ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Όταν το επίπεδο του CO στον αέρα γίνεται δυνητικά επιβλαβές, το H-PURIFIER 300 είναι εξοπλισμένο με έναν εξειδικευμένο αισθητήρα για την παρακολούθηση της παρουσίας μονοξειδίου του άνθρακα ανά πάσα στιγμή.
ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΕΙ
Το φίλτρο HEPA 13 αναστέλλει τη γύρη μόλις συλληφθεί, καθιστώντας την ακίνδυνη και επιτρέποντας στους πάσχοντες από αλλεργίες να καθαρίσουν το φίλτρο με απόλυτη ασφάλεια.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ
Μέσω της εφαρμογής hOn μπορείτε πάντα να ελέγχετε τα επίπεδα PM 10, PM 2,5 και GAS (VOC) του αέρα στο σπίτι σας και να παρακολουθείτε την κατάσταση συντήρησης του φίλτρου.
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ
Ρυθμίζοντας τη λειτουργία ύπνου μπορείτε να ξεκινήσετε έναν αθόρυβο αλλά βαθύ καθαρισμό αέρα έως και 8 φορές τη νύχτα, έχοντας πάντα διαθέσιμο καθαρό αέρα όταν ξυπνάτε.
ΟΘΟΝΗ LED
Μέσω της οθόνης LED μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του αέρα του σπιτιού σας, χάρη σε 4 διαφορετικά χρώματα, τα οποία υποδεικνύουν την κατάσταση της ποιότητας του αέρα: πράσινο υποδηλώνει εξαιρετική ποιότητα, κίτρινο ικανοποιητικό, πορτοκαλί κακή και κόκκινο πολύ κακή ποιότητα.
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: Ευρώ 329.-

ΜΟΝΟ ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.