Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Καθαρισμός ρομπότ Ομάδα Καλορίκ TKG RVC 1003 AB

197,24 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Κανονική τιμή: 1299,99 złΤιμή μας: 999 zł

Ηλεκτρική σκούπα και σφουγγάρισμα ρομπότCleanTech TKG RVC 1003 AB [+ειδικό αντιβακτηριακό φίλτρο]Βελγική μάρκα KalorikΑυτή είναι μια εξαιρετικά λειτουργική ηλεκτρική σκούπα τόσο για ξηρή όσο και για υγρή ηλεκτρική σκούπα. Ο καθαρισμός δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος και γρήγορος! Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και να σας απαλλάσσει από τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού.

Παράμετροι / ισχύς εξαρτήματος 1400Χωρητικότητα δεξαμενής 0,3Lχωρητικότητα μπαταρίας 2600mAh ισχύς ηλεκτρικής σκούπας 40WHEPA φίλτρα / αντιβακτηριακάμέτρα βάσηςoppilotdocking: 33.00 x 33.00 x 7.60 cm

Στεγνό και υγρό σκούπισμα - κενό και πλύνετε το πάτωμα σε ένα. Η ηλεκτρική σκούπα περιέχει ένα δοχείο σκόνης καθώς και μια δεξαμενή νερού, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε τη σκόνη χρησιμοποιώντας ένα σύνολο πολυφίλτρων και να πλύνετε το πάτωμα - μία φορά και σε ένα φλας.   Ο συμπαγής σχεδιασμός και ο μοντέρνος σχεδιασμός καθιστούν αυτή την ηλεκτρική σκούπα όχι μόνο πρακτικό εξοπλισμό καθαρισμού, αλλά και ένα μοντέρνο οικιακό gadget που μπορείτε να επιδείξετε στους φίλους σας. Η ισχύς αναρρόφησης είναι μέχρι 1400 Pa , η οποία σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ακόμη και τις μικρότερες ακαθαρσίες από το πάτωμα - γρήγορα και χωρίς τη συμμετοχή σας.

Το πολυλειτουργικό τηλεχειριστήριο και τα απλά κουμπιά εγγυώνται εύκολη τοποθέτηση και χρήση της ηλεκτρικής σκούπας - μόνο μερικά κλικ και ένα σετ βούρτσες και ένα πανί θα κάνουν τα πάντα για εσάς - για καθαρά χαλιά και λαμπερά δάπεδα σε όλο το σπίτι. Το φίλτρο επικαλυμμένο με ειδική αντιβακτηριακή ουσία είναι ένα μοναδικό πρόσθετο που αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε στη Γερμανία [εξ ου και το σύμβολο AB – AntiBacterial]Οι αισθητήρες κατά της σύγκρουσης και πτώσης επιτρέπουν στην ηλεκτρική σκούπα να λειτουργεί χωρίς να τρίβεται σε έπιπλα ή άλλα εμπόδια και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, η συσκευή επιστρέφει αυτόματα στο σταθμό φόρτισης. Μια συσκευή και πολλές πρακτικές εφαρμογές - η συσκευή σας επιτρέπει να κενούτε επιφάνειες κατά σημείο, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τις άκρες, για παράδειγμα, σκαλοπατιών ή τοίχων, καθώς και επιφάνειες βούρτσας ακριβώς δίπλα στους τοίχους.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.