Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Καλώδιο βίντεο Baseus High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75m Blac

2,92 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Παραγγελία
Η προσφορά λήγει σύντομα
Βιαστείτε, η προσφορά λήγει σήμερα. Μη διστάσετε να χάσετε την ευκαιρία!

Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Baseus - Always
Κωδικός SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Μήνυμα Τηλεφωνική κλήση

Καλώδιο βίντεο Baseus High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75m Blac - περιγραφή

Το καλώδιο HDMI 2.0 της σειράς υψηλής ευκρίνειας Baseus παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας έως και 4K. Χάρη στον τέλειο συγχρονισμό ήχου και βίντεο, μπορείτε να παρακολουθείτε άνετα τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές, με τη σειρά της, η χρήση του πιο πρόσφατου προτύπου HDMI 2.0 επιτρέπει την επίτευξη εύρους ζώνης έως και 18 GB/s. Το καλώδιο υποστηρίζει επίσης δυναμικό HDR, εξασφαλίζοντας φανταστική ευκρίνεια εικόνας και πλούσιες λεπτομέρειες.
Υψηλή ανάλυση εικόνας
Οι εικόνες υψηλότερης ποιότητας είναι πλέον προσβάσιμες. Το καλώδιο της σειράς υψηλής ευκρίνειας Baseus εγγυάται ανάλυση έως και 4K στα 60 Hz. Είναι συμβατό με HDMI 2.0 και θα το συνδέσετε απρόσκοπτα με διάφορες συσκευές όπως υπολογιστή, φορητό υπολογιστή PS 3, PS 4 ή αποκωδικοποιητή. Το καλώδιο εμφανίζει την εικόνα σε αναλογία διαστάσεων 21:9 και προσφέρει δύο λειτουργίες: Διπλότυπο και Ανάπτυξη.
Θα παρατηρήσετε κάθε λεπτομέρεια
Το προϊόν υποστηρίζει δυναμικό HDR, πράγμα που σημαίνει ότι αναπαράγει τέλεια χρώματα και παρέχει ακόμα πιο πλούσια λεπτομερή εικόνα. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα - δείτε τις φωτογραφίες των διακοπών σας, οργανώστε μια βραδιά ταινίας και δουλέψτε άνετα στη μεγάλη οθόνη. Η Baseus θα σας προσφέρει εικόνες που θα σας ενθουσιάσουν με υψηλή ανάλυση, πολλές λεπτομέρειες και φυσικά, ζωντανά χρώματα.
Δημιουργήστε έναν κινηματογράφο στο σπίτι σας
Τι άλλο κάνει το καλώδιο HDMI της Baseus τόσο καλό για παρακολούθηση ταινιών; Εγγυάται τέλειο συγχρονισμό εικόνας και ήχου. Έτσι, μπορείτε να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στον κόσμο που δημιούργησε ο αγαπημένος σας σκηνοθέτης. Οργανώστε έναν βραδινό μαραθώνιο ταινιών για εσάς και τους φίλους σας ή δημιουργήστε ένα ιδιωτικό οικιακό θέατρο για να παρακολουθήσετε άνετα νέα επεισόδια μιας εθιστικής σειράς.
Θα σας εξυπηρετήσει για πολύ καιρό
Ο προσαρμογέας είναι ανθεκτικός και εκπληκτικά ανθεκτικός στη φθορά. Οι επιχρυσωμένοι σύνδεσμοι είναι δύσκολα ευαίσθητοι στην τριβή ή την οξείδωση, επομένως θα σας εξυπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική πλεξούδα PVC προστατεύει το επικασσιτερωμένο χάλκινο καλώδιο καλωδίων, καθιστώντας τον προσαρμογέα ανθεκτικό σε κάμψη και τυχαία τραντάγματα. Θα το χρησιμοποιείτε με επιτυχία σε καθημερινή βάση, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα το καταστρέψετε πολύ γρήγορα.


Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα

Τρόποι αποστολής

  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές αυτού του χονδρέμπου

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.