FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Καλώδιο δικτύου Baseus High Speed CAT7 του πλεγμένου καλωδίου RJ45 10 Gbps

11,64 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Baseus - Cat
Κωδικός SKU:
B0013320B111-08
EAN:
6932172646554
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 μέρα

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Θα σας παρουσιάσουμε το επαναστατικό καλώδιο διαδικτύου Baseus RJ45 Cat. 7 10Gbps 15m - μια καινοτόμος λύση που θα ανεβάσει την ποιότητα της σύνδεσής σας σε ένα νέο επίπεδο. Χάρη στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τη στιβαρή κατασκευή, το καλώδιο μας εγγυάται όχι μόνο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, αλλά και αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Μην περιμένετε να ζήσετε τη δύναμη του γρήγορου διαδικτύου - παραγγείλετε το καλώδιο Baseus τώρα και ανακαλύψτε μια νέα διάσταση χρήσης του δικτύου!
Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του καλωδίου Baseus RJ45 Cat. 7 10Gbps 15m :

Ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 10 Gbps: Το καλώδιο μας επιτρέπει αστραπιαίες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων 10 gigabit ανά δευτερόλεπτο, παρέχοντας απίστευτη απόδοση σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Πλεκτό περίβλημα: Το στιβαρό πλεκτό περίβλημα όχι μόνο αυξάνει την ανθεκτικότητα του καλωδίου, αλλά προστατεύει επίσης το σήμα από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, γεγονός που μεταφράζεται σε σταθερή σύνδεση.

Συμπαγές μέγεθος: Με μήκος 15m, το καλώδιο μας είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορα μέρη, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα πρόσβαση σε internet υψηλής ταχύτητας χωρίς τον όγκο των καλωδίων.

Καθολική συμμόρφωση με την Cat. 7: Το καλώδιο είναι συμβατό με την κατηγορία 7, πράγμα που σημαίνει ότι πληροί τα πιο πρόσφατα βιομηχανικά πρότυπα για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα σήματος.

Ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 10Gbps
Ξεχάστε τους μεγάλους χρόνους αναμονής για τη μεταφορά δεδομένων. Baseus RJ45 γάτα μας. καλώδιο. 7 10Gbps 15m προσφέρει ταχύτητες 10 gigabits ανά δευτερόλεπτο, που σας επιτρέπει να κατεβάζετε αρχεία αμέσως, να μεταδίδετε βίντεο υψηλής ποιότητας και να σερφάρετε ομαλά στο Internet χωρίς καθυστερήσεις.
Πλεκτό κάλυμμα
Χάρη στη συμπαγή πλεγμένη θήκη, το καλώδιο μας όχι μόνο φαίνεται κομψό, αλλά προστατεύει επίσης το σήμα από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε το Internet στο σπίτι, στο γραφείο ή ενώ ταξιδεύετε, το καλώδιο μας θα διατηρήσει μια σταθερή και αδιάλειπτη σύνδεση.
Συμπαγές μέγεθος
Ανακαλύψτε την άνεση του internet υψηλής ταχύτητας χωρίς υπερβολικά καλώδια. Το καλώδιο 15m είναι ιδανικό για οποιαδήποτε εφαρμογή και το μικρό του μέγεθος το καθιστά εύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευση.
Καθολική συμμόρφωση με την Cat. 7
Το καλώδιο μας πληροί τα τελευταία πρότυπα κατηγορίας 7, γεγονός που εγγυάται βέλτιστη ποιότητα σήματος. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα προϊόν που θα πληροί όλες τις απαιτήσεις του κλάδου και θα σας παρέχει την υψηλότερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.