FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
20 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Joyroom Ασύρματος Φορτιστής Apple Watch All Series με καλώδιο Type C 1.2m

6,38 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Παραγγελία
Η προσφορά λήγει σύντομα
Βιαστείτε, η προσφορά λήγει σήμερα. Μη διστάσετε να χάσετε την ευκαιρία!

Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Apple - Only - ACTION - Always
Κωδικός SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Μήνυμα Τηλεφωνική κλήση

Joyroom Ασύρματος Φορτιστής Apple Watch All Series με καλώδιο Type C 1.2m - περιγραφή

Βυθιστείτε στη σύγχρονη άνεση με το καλώδιο επαγωγικού φορτιστή Joyroom, απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές της σειράς iWatch. Το S-IW011, σε κομψό λευκό φινίρισμα, δεν είναι απλώς ένα συνηθισμένο καλώδιο - είναι ένας πραγματικός σύντροφος για το Apple Watch σας, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και αποτελεσματική φόρτιση. Ανακαλύψτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος που θα κάνουν τη χρήση του Apple Watch ακόμα πιο ευχάριστη.
Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του καλωδίου Joyroom με επαγωγικό φορτιστή:

Γρήγορη και ασύρματη φόρτιση. Με τον επαγωγικό φορτιστή S-IW011, ξεχάστε τα καλώδια και τις ενοχλητικές συνδέσεις. Απλώς τοποθετήστε το Apple Watch στον φορτιστή και η διαδικασία φόρτισης θα ξεκινήσει αμέσως.
Ανθεκτική κατασκευή. Κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, ABS και πλεγμένη θήκη νάιλον, το καλώδιο μας δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστο, αλλά και ανθεκτικό, προστατεύοντας από φθορά και ζημιά.
Συμβατότητα USB-C . Η χρήση σύγχρονου USB-C εγγυάται σταθερή και αποτελεσματική σύνδεση, επιτρέποντας γρήγορη φόρτιση από οποιαδήποτε πηγή τροφοδοσίας 5V 1A.
Υψηλή ισχύς εξόδου. Η ισχύς εξόδου 3,5 W (μέγ.) κάνει το Apple Watch να κερδίζει ενέργεια γρήγορα και αποτελεσματικά, επιτρέποντάς σας να το απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο.
Κομψός σχεδιασμός. Το καλώδιο όχι μόνο έχει πρακτική λειτουργία, αλλά φαίνεται κομψό, ταιριάζει απόλυτα με το σχεδιασμό του Apple Watch.

Προσδιορισμός:

Τύπος σύνδεσης: USB-C
Δύναμη εισαγωγής: Συνεχές ρεύμα 5V 1A
Δύναμη παραγωγής: 3.5W (μέγ.)
Υλικό: κράμα αλουμινίου + ABS + πλεγμένο νάιλον

Ασύρματη φόρτιση
Απαλλαγείτε από καλώδια και παραδοσιακούς φορτιστές. Το επαγωγικό καλώδιο φορτιστή Joyroom σάς επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα το Apple Watch χωρίς δυσκίνητα καλώδια. Απλώς τοποθετήστε το ρολόι σας στο φορτιστή και η διαδικασία θα ξεκινήσει αυτόματα, παρέχοντας ισχύ απρόσκοπτα.
Ανθεκτική κατασκευή
Κατασκευασμένο από συμπαγή υλικά, το καλώδιο Joyroom είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Το κράμα αλουμινίου, το ABS και το πλεγμένο νάιλον κάλυμμα εγγυώνται όχι μόνο μια κομψή εμφάνιση, αλλά και προστασία από τη φθορά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση.
Συμβατότητα USB-C
Η προηγμένη υποδοχή USB-C εξασφαλίζει όχι μόνο γρήγορη φόρτιση, αλλά και σταθερή σύνδεση. Ανεξάρτητα από την πηγή τροφοδοσίας, το καλώδιο Joyroom εγγυάται αποτελεσματική φόρτιση του Apple Watch.
Υψηλή ισχύς εξόδου
Με εντυπωσιακή ισχύ εξόδου 3,5 W (μέγ.), το καλώδιο μας επιτρέπει γρήγορη φόρτιση, καθιστώντας το Apple Watch έτοιμο για χρήση εν ριπή οφθαλμού. Μην χάνετε χρόνο σε μακροπρόθεσμη φόρτιση - με το Joyroom θα είστε πάντα έτοιμοι για δράση.
Κομψός σχεδιασμός
Όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και κομψό. Το καλώδιο Joyroom με επαγωγικό φορτιστή ταιριάζει απόλυτα με τη σχεδίαση του Apple Watch, προσθέτοντας κομψότητα και νεωτερισμό.


Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα

Τρόποι αποστολής

  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές αυτού του χονδρέμπου

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.