FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Iview Wifi ip hd κάμερα ασφαλείας

12,62 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
iPhone - iPad - eMail - Apple
Κωδικός SKU:
holm3757
EAN:
=VLOOKUP(A85,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Εκτός από το 2MP 1080p High Definition, FULL HD, η κάμερα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi, ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να συνδεθείτε στην κάμερα οπουδήποτε μέσω Internet ή κινητής συσκευής. Η εικόνα είναι καθαρή και κοντά στην πραγματική σκηνή. Προηγμένη συμπίεση βίντεο.

Ανίχνευση κίνησηςΗ κάμερα υποστηρίζει ανίχνευση κίνησης σε πολλές περιοχές, επιτρέποντας πραγματικά αποτελεσματική παρακολούθηση. Εάν εντοπιστεί κίνηση, η κάμερα στέλνει μια ειδοποίηση και καταγράφει το βίντεο σε μια κάρτα micro SD με ενσωματωμένη υποδοχή στην κάμερα (υποστήριξη για κάρτα micro SD έως 128 GB). Σε αντίθεση με μια παραδοσιακή κάμερα web, αυτή η κάμερα IP είναι ένα αυτόνομο σύστημα που, χωρίς να χρειάζεται να το συνδέσετε σε υπολογιστή, μπορεί να μεταδώσει και να καταγράψει εικόνα υψηλής ποιότητας σε μια κάρτα μνήμης, ενώ σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την κάμερα. εφαρμογή για συσκευές iPhone, iPad ή Android.

Το βίντεο τραβιέται στα 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο, επομένως η εγγραφή είναι εντελώς ομαλή.

Νυχτερινή όραση

Αυτή η κάμερα IP έχει μοναδική νυχτερινή όραση με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Η κάμερα WiFi IP περιλαμβάνει οπίσθιο φωτισμό IR LED, ο οποίος επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση ακόμη και τη νύχτα. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ο υπέρυθρος φωτισμός της σκηνής ενεργοποιείται αυτόματα με εμβέλεια έως και 30 μέτρα.

Κύρια λειτουργία:
2.0 MPx FULL HD Outdoor WiFi IP CameraWiFi σύνδεση για εύκολη τοποθέτηση και προηγμένες επιλογές διαχείρισης / Ασύρματη μονάδα WiFi συμβατή με το πρότυπο 802.11 b / g / n. /FULL HD βίντεο υψηλής ευκρίνειας για ευκρινείς λεπτομέρειες και καλύτερη ευκρίνειαΕύκολη και γρήγορη ρύθμιση και έλεγχος της εξωτερικής κάμερας IP μέσω εφαρμογής (για κινητά τηλέφωνα και συσκευές πολυμέσων με λειτουργικό σύστημα Apple iPhone ή Android). Παρακολούθηση μέσω υπολογιστή. Λεπτομερής εγγραφή Full HD (1920 × 1080p)Ευρεία γωνία λήψης (85°)Δυνατότητα λήψης και παρακολούθησης βίντεο onlineΝυχτερινή λειτουργία με υπέρυθρες λυχνίες LED και μηχανικό φίλτρο ICR. IR LED για νυχτερινό φωτισμό από απόσταση έως 30 μέτρα. Παρακολουθήστε συμβάντα ανίχνευσης κίνησης με την επιλογή αποστολής email. Πλούσιες επιλογές για ρυθμίσεις εικόνας και άλλες λειτουργίες της κάμερας. Ανθεκτικό σε πιτσιλιές και σκόνη με αξιολόγηση IP66. Εύκολη εγκατάσταση, χρειάζεστε μόνο κάμερα, smartphone ή tablet, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης στο Internet (π.χ. μέσω WIFI)

Η συσκευασία διαθέτει φορτιστή AC της ΕΕ!.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.