FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Υποπόδιο γραφείου Βάση ποδιών ρυθμιζόμενη άνετη στερεά βάση ποδιών

15,99 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Παραγγελία

Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
72400
EAN:
5905601815778

Μήνυμα Τηλεφωνική κλήση

Υποπόδιο γραφείου Βάση ποδιών ρυθμιζόμενη άνετη στερεά βάση ποδιών - περιγραφή

Ρυθμιζόμενο υποπόδιο γραφείου Περιγραφή προϊόντος + Κύρια χαρακτηριστικά

Βασικά χαρακτηριστικά: Τύπος προϊόντος: Υποπόδιο/ρυθμιζόμενη βάση Υλικό: Χάλυβας, πλαστικό Χρώμα: Μαύρο Διαστάσεις: 38 cm x 30 cm x 13.5 cm (μήκος/πλάτος/ύψος) Χωρητικότητα φορτίου: 20kg Γωνία κλίσης: +20°~-20° Βάρος: 2225g Ρύθμιση κλίσης: σε πραγματικό χρόνο Εργονομικά σχεδιασμένο Θετικός αντίκτυπος στην υγεία και την άνεση Μειώστε την κόπωση και την ένταση στα πόδια και τη σπονδυλική στήλη Ορισμός περιεχομένων: 1x υποπόδιο
Υποστήριξη για την υγεία σας Το άνετο και εργονομικό υποπόδιο είναι κατασκευασμένο κυρίως από χάλυβα. Ο σχεδιασμός αυτής της βάσης περιλαμβάνει τέσσερα πόδια από καουτσούκ που έχουν σταθεροποιητική λειτουργία, αποτρέποντας την τυχαία κίνηση. Για ποιον θα είναι το υποπόδιο η τέλεια λύση; Εργαζόμενοι γραφείου: Για όσους περνούν πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή, ένα υποπόδιο μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια άνετη καθιστή θέση μειώνοντας την ένταση στα πόδια σας. Υπάλληλοι γραφείου: Οι άνθρωποι που εργάζονται σε γραφεία και εκτίθενται σε παρατεταμένη καθιστική ζωή μπορούν να επωφεληθούν από εργονομικές λύσεις, όπως αυτό το υποπόδιο για τη βελτίωση της άνεσης και της υγείας. Άτομα με προβλήματα στην πλάτη: Για όσους αγωνίζονται με προβλήματα στην πλάτη, η σωστή ευθυγράμμιση των ποδιών και των ποδιών μπορεί να ωφελήσει τη στάση του σώματος και την άνεση. Υγιείς άνθρωποι: Οι δραστήριοι άνθρωποι που θέλουν να φροντίσουν την υγεία τους μπορούν επίσης να επωφεληθούν από εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως ένα υποπόδιο για την ελαχιστοποίηση της έντασης και της δυσφορίας.
Άνεση και εργονομία Το υποπόδιο δεν είναι μόνο πρακτικό, αλλά και μια σημαντική εργονομική λύση που έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή άνεση. Η χρήση του συμβάλλει στη βελτίωση της στάσης του σώματος, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της υγείας της σπονδυλικής στήλης. Χάρη στη σωστή τοποθέτηση των ποδιών, το υποπόδιο βοηθά στην ελαχιστοποίηση της έντασης στη σπονδυλική στήλη και στη μείωση της καταπόνησης στο κάτω μέρος της πλάτης. Μειώνει την κόπωση των ποδιών, αλλά και ελαχιστοποιεί την ένταση σε αυτό το μέρος του σώματος. Χάρη στην ικανότητα τοποθέτησης των ποδιών σε άνετη θέση, το υποπόδιο βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή του βάρους, εξαλείφοντας την υπερβολική πίεση σε συγκεκριμένες περιοχές των ποδιών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους που βιώνουν μυϊκή ένταση ή δυσφορία που σχετίζεται με παρατεταμένη καθιστή ή όρθια στάση.
Σταθερότητα: Το υποπόδιο έχει 4 πόδια από καουτσούκ στη βάση που αποτρέπουν αποτελεσματικά την τυχαία μετατόπιση, γεγονός που επιτρέπει στον χρήστη να επικεντρωθεί στην εργασία χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόζει συνεχώς τη θέση των ποδιών.
Πλήρως ρυθμιζόμενη κλίση Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτού του υποπόδιου είναι ο ρυθμιζόμενος σχεδιασμός του, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε τη γωνία κλίσης από +20° έως -20°. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει μεμονωμένα την κλίση της βάσης σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις και εργονομικές ανάγκες. Η λειτουργία ρυθμιζόμενης γωνίας κλίσης προσθέτει ευελιξία στη χρήση του υποποδίου, επιτρέποντάς του να προσαρμόζεται σε διαφορετικές θέσεις καθίσματος. Για μερικούς ανθρώπους, μια μικρή κλίση των ποδιών συμβάλλει σε ακόμη μεγαλύτερη άνεση και μειώνει την ένταση στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης και των ποδιών. Επιπλέον, η δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας κλίσης σημαίνει ότι το υποπόδιο μπορεί να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και τις προτιμήσεις των χρηστών κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Διαστάσεις, βάρος και μέγιστο φορτίο Το υποπόδιο παρουσιάζει πρακτικές διαστάσεις και χαρακτηριστικά που αξίζει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή εργονομικού εξοπλισμού. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με τις διαστάσεις και τις παραμέτρους αυτής της βάσης: Διαστάσεις βάσης: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (μήκος/πλάτος/ύψος) Βάρος βάσης: 2225 g Μέγιστη χωρητικότητα φορτίου: 20 kg Αυτές οι ακριβείς διαστάσεις και παράμετροι σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε αποτελεσματικά το υποπόδιο σε διαφορετικούς χώρους εργασίας. Επιπλέον, η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου των 20 kg υποδηλώνει μια σταθερή κατασκευή, η οποία είναι σημαντική στο πλαίσιο της διασφάλισης της ασφάλειας και της ανθεκτικότητας κατά τη χρήση.
Μασάζ Απολαύστε μια επιπλέον χαλαρωτική εμπειρία με τρεις ζώνες μασάζ που διεγείρουν απαλά τα σημεία βελονισμού στα πέλματα των ποδιών σας. Αυτό το διακριτικό μασάζ όχι μόνο παρέχει άμεση ανακούφιση, αλλά βοηθά επίσης στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή των ποδιών. Είναι σαν ένα μίνι μασάζ που σας συνοδεύει όλη την ημέρα, φροντίζοντας για την άνεση των ποδιών σας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ _________________________________
Συχνές Ερωτήσεις Ποια υλικά χρησιμοποιήθηκαν στην παραγωγή αυτής της βάσης ποδιών;
Η βάση των ποδιών είναι κατασκευασμένη από συνδυασμό χάλυβα και πλαστικού, εξασφαλίζοντας σταθερή κατασκευή και ανθεκτικότητα.
Ποιες είναι οι διαστάσεις αυτής της βάσης ποδιών;
Οι διαστάσεις της βάσης έχουν μήκος 38 cm, πλάτος 30 cm και ύψος 13,5 cm, γεγονός που την καθιστά μια πρακτική και εύκολα προσαρμόσιμη συσκευή.
Ποια είναι η μέγιστη ανυψωτική ικανότητα αυτής της βάσης ποδιών;
Η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου είναι 20 kg, γεγονός που αποδεικνύει τον στιβαρό σχεδιασμό και επιτρέπει την ασφαλή χρήση


Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα
  • Μετρητά
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Τρόποι αποστολής

  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές αυτού του χονδρέμπου

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.