FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Υπολείμματα παλέτας αγαθών A-B επιστρέφει ειδικό αντικείμενο Amazon Online

449,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
20 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Amazon - Bestway - Gardena
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ 299 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΠΑΛΕΤΑ ισχύει μόνο από 14/03/2022 έως 20/03/2022 !!!

Τώρα ανεβάζουμε ξανά τη φωτιά με τις προσφορές μας για το φινάλε των επιστροφών κυνηγών! Θέλουμε όλοι να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εξαιρετικές μικτές παλέτες.


Παραγγείλετε τώρα απευθείας μέσω WhatsApp.

Σας προσφέρουμε ένα μοναδικό ειδικό αντικείμενο!

Υπάρχουν παλέτες 20 ευρώ με ανάμεικτα εμπορεύματα Α και Β

Οι παλέτες μας μπορεί επίσης να περιέχουν επώνυμα προϊόντα, όπως Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel και άλλες μάρκες.

Σημειώστε επίσης τις παλέτες του καταστήματος υλικού / φτιάξτε μόνοι σας, τις οποίες σας προσφέρουμε εδώ στην ενότητα Remnants, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης αντικείμενα από τη Villeroy & Boch - Gardena - Bestway και άλλες.

Τα προϊόντα προέρχονται από επιστροφές, αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Πρόκειται για επιστροφές λόγω μη πεσμένων, μη κατεστραμμένων εμπορευμάτων. Μπορεί επίσης να αφορά επιστροφές αποθήκης που ήταν μόνο στην αποθήκη αποστολής ή/και στην αποθήκη FBA και των οποίων ο χρόνος αποθήκευσης έχει υπερβεί. Δεν είναι απαραίτητα επιστροφές Amazon!

Οι παλέτες μπορούν να περιέχουν είδη από τις ακόλουθες ομάδες προϊόντων:
Διακόσμηση - νοικοκυριό - παιχνίδια - χαρτικά - στρωμένο τραπέζι - χόμπι και εργαστήριο (δεν υπάρχει ακριβής καταχώριση αλλά οι παλέτες είναι εξαιρετικά φθηνές)

Επισημαίνουμε ρητά ότι οι επιστροφές δεν προέρχονται απαραίτητα από πελάτες της Amazon, μπορεί επίσης να υπάρχουν προϊόντα που αποθηκεύτηκαν στο Amazon και επιστρέφονται επειδή υπερέβη ο χρόνος αποθήκευσης, λογικά είναι και επιστροφές της Amazon από την αποθήκη αποστολής της Amazon !!!! Οι παλέτες δεν αποτελούνται μόνο από επιστροφές της Amazon - είναι ανάμεικτες παλέτες αποθεμάτων όπως περιγράφεται. Ωστόσο, η τιμή αυτών των παλετών είναι σαφώς ασυναγώνιστη!

Ψάχνετε για άλλα αγαθά;

Για παράδειγμα, έχουμε παιχνιδιάρικες παλέτες εξωτερικού χώρου με μικτά παιδικά ηλεκτρικά οχήματα - Ένα προϊόν περιέχει τουλάχιστον 10 παιδικά οχήματα ανά παλέτα μόνο με 999 ευρώ ανά παλέτα. Μάθετε διαδικτυακά πόσο περίπου κοστίζουν τα παιδικά ηλεκτρικά οχήματα!

Οι εικόνες είναι παραδείγματα μιας από τις παλέτες μας, κάθε παλέτα φαίνεται διαφορετική και συσκευάζεται διαφορετικά! Δεν υπάρχει εγγύηση ότι περιλαμβάνονται ακριβώς 1 προς 1 τα στοιχεία που εμφανίζονται. Οι εικόνες προορίζονται ρητά ως δείγματα εικόνων για το πώς μοιάζουν οι παλέτες.

Διαθέτουμε επίσης μικτές παλέτες από τις εξής κατηγορίες: Οικιακές ηλεκτρικές συσκευές - Φτιάξ'το μόνος σου / Κατάστημα Σιδηρικών / Κήπος - παιχνίδια και χόμπι!

Εάν ενδιαφέρεστε, στείλτε μας μια ερώτηση.

Τα εμπορεύματα βρίσκονται στο Αμβούργο - τα εμπορεύματα βρίσκονται στην αποθήκη αποστολής μας με την εταιρεία αποστολής μας, η οποία αναλαμβάνει επίσης τη μεταφορά για εμάς.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.