FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Υπολείμματα Apple Iphone 3GS 16/32GB 10 συσκευές

22,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 συσκευασίες
Διαθέσιμη ποσότητα
10 συσκευασίες
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
B-Ware  
Μάρκες
iPhone - Apple - Nike - eMail
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Apple iPhone 3Gs Smartphone (οθόνη 8,9 cm (3,5"), οθόνη αφής, κάμερα 3 megapixel, εσωτερική αποθήκευση 16/32 GB) ασπρόμαυρο
Έγινε επαναφορά των συσκευών στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Μήλο iPhone 3Gs 16/32GB μαύρο
Γνωρίστε το ταχύτερο και ισχυρότερο iPhone που έγινε ποτέ. Το iPhone 3GS διαθέτει εγγραφή βίντεο, αναγνώριση φωνής, έως και 32 GB αποθηκευτικού χώρου και πολλά άλλα.
Το γρηγορότερο iPhone όλων των εποχών.
Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι πόσο γρήγορα ξεκινούν τα προγράμματα iPhone 3GS. Οι ιστότοποι εμφανίζονται σε δευτερόλεπτα και μπορείτε να ανοίξετε συνημμένα email πιο γρήγορα. Η βελτιστοποιημένη απόδοση και ο βελτιωμένος επεξεργαστής γραφικών 3D προσφέρουν επίσης απίστευτη απόδοση παιχνιδιών. Στην πραγματικότητα, ό, τι κάνετε με το iPhone 3GS είναι μέχρι δύο φορές πιο γρήγορα και πολύ πιο άμεση.
Βίντεο
Τώρα μπορείτε να εγγράψετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε βίντεο απευθείας από το iPhone 3GS σας. Δημιουργήστε βίντεο VGA υψηλής ποιότητας σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό. Κόψτε το υλικό επιλέγοντας τα σημεία έναρξης και λήξης. Στη συνέχεια, δείξτε το σε άλλους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη Συλλογή MobileMe, δημοσιεύστε το στο YouTube ή συγχρονίστε το στο Mac ή τον υπολογιστή σας μέσω του iTunes.
Κάμερα megapixel 3.
Η νέα κάμερα 3 megapixel με αυτόματη εστίαση τραβά επίσης υπέροχες φωτογραφίες. Και έχει ένα εύχρηστο νέο χαρακτηριστικό: απλώς πατάτε την οθόνη για να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε.
Φωνή.
Ο Φωνητικός έλεγχος αναγνωρίζει τα ονόματα από τις επαφές σας και γνωρίζει τη μουσική στο iPod σας. Κάντε λοιπόν ένα τηλεφώνημα ή παίξτε ένα τραγούδι. Απλά πείτε ό, τι θέλετε. Πυξίδα.
Με την ενσωματωμένη ψηφιακή πυξίδα του, το iPhone 3GS μπορεί να σας δείξει το δρόμο. Χρησιμοποιήστε τη νέα εφαρμογή Πυξίδα ή βιώστε πώς ευθυγραμμίζει αυτόματα τον χάρτη προς την κατεύθυνση που αναζητάτε.
Αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση.
Αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση κειμένου και φωτογραφιών – ακόμα και μεταξύ προγραμμάτων. Και μπορείτε ακόμη και να αντιγράψετε εικόνες και περιεχόμενο από τον Ιστό και να τα χρησιμοποιήσετε αλλού.
Οριζόντιο πληκτρολόγιο.
Χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να γράψετε; Περιστρέψτε το iPhone σε οριζόντιο προσανατολισμό για να εργαστείτε με ένα μεγαλύτερο πληκτρολόγιο στο Mail, τα Μηνύματα, τις Σημειώσεις και το Safari. Ειδήσεις.
Στείλτε μηνύματα με κείμενο, βίντεο, φωτογραφίες, ήχο, τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας. Μπορείτε ακόμη και να τραβήξετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο
Αναζήτηση.
Έψαξε, βρέθηκε. Με το Spotlight, μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις επαφές, τα email, τα ημερολόγια και τις σημειώσεις σας, καθώς και ολόκληρο το iPod σας.

Προσβασιμότητα.
Το iPhone 3GS προσφέρει δυνατότητες για να βοηθήσει τα άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν αφηγητή VoiceOver, ζουμ, επιλογή οθόνης λευκού σε μαύρο, μονοφωνικό ήχο και πολλά άλλα.

Σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Σερφάρετε σχεδόν οπουδήποτε στο Διαδίκτυο. Επειδή τώρα μπορείτε να συνδέσετε το iPhone σας στο φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή Mac και να το χρησιμοποιήσετε ως μόντεμ. Η πρόσδεση δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από τον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

Φωνητικά μηνύματα.
Καταγράψτε μια ιδέα, ένα υπόμνημα, μια σύσκεψη ή οτιδήποτε άλλο θέλετε με τη νέα εφαρμογή Μαγνητόφωνο και, στη συνέχεια, μοιραστείτε το με άλλους.

Νίκη + ιΠόντ.
Το iPhone διαθέτει υποστήριξη Nike+ για iPod. Απλώς τοποθέτησε τον αισθητήρα Nike+ iPod (πωλείται ξεχωριστά) στα παπούτσια Nike+ και ξεκίνα να γυμνάζεσαι.

Μετοχές.
Η εφαρμογή Μετοχές στο iPhone σας δείχνει διαγράμματα χρηματιστηρίου, λεπτομερείς πληροφορίες και ακόμη και τρέχοντες τίτλους για τη μετοχή της επιλογής σας. Και όταν περιστρέψετε το iPhone, θα δείτε ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες.
"Οι συσκευές είναι ενεργοποιημένες/απενεργοποιημένες και έχουν δοκιμαστεί για λειτουργικότητα LCD. Οι συσκευές παραδίδονται συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και του πίσω καλύμματος.
Τα εμπορεύματα χρησιμοποιούνται B-goods."

Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση που δοκιμάστηκε σημαίνει ότι οι συσκευές ελέγχονται για να διαπιστωθεί εάν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Επιπλέον, η οθόνη LCD έχει δοκιμαστεί.
Αυτή η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες μεταπωλητές. Η πώληση πραγματοποιείται ως ειδικό αντικείμενο ρητά χωρίς εγγύηση ή επιστροφή.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.