FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ηλιακός φωτισμός ανίχνευσης κίνησης

9,08 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
113 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm1322
EAN:
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Ένας ηλιακός ανακλαστήρας με πίνακα φόρτισης είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε αποθήκες, γκαράζ, ακίνητα κ.λπ. Αυτόνομο, μπορεί να αποκρούσει ανυποψίαστους περαστικούς από επίδοξους ληστές, ενώ η νύχτα μετατρέπεται σε μέρα με αυτούς τους διπλούς ηλιακούς προβολείς.
Αυτός ο ηλιακός ανακλαστήρας είναι η πιο ιδανική λύση εάν εγκαταστήσετε κάμερες ασφαλείας στο χώρο του ξενοδοχείου που δεν έχουν νυχτερινή όραση.
Είναι εύκολο στην εγκατάσταση, καθώς δεν απαιτείται ειδικός, δεν απαιτείται σύνδεση δικτύου, τροφοδοτείται από μια ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζεται αυτόματα με ηλιακό φως, αυτός είναι ο αυτόνομος ηλιακός προβολέας που αναζητούσατε!
Ο φωτοβολταϊκός συλλέκτης πρέπει να βρίσκεται σε σημείο όπου δέχεται όσο το δυνατόν περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία. Η σκιά δέντρων ή άλλων αντικειμένων, ανάλογα με την περιοχή, επηρεάζει τη φόρτιση των μπαταριών από τον ηλιακό συλλέκτη, συνιστάται η τοποθέτηση του συλλέκτη στραμμένου προς το νότο.

Είναι εξοπλισμένο με διακόπτη σούρουπο, οπότε όταν η λάμπα ανιχνεύσει σκοτάδι, ενεργοποιείται αυτόματα.
Μπορεί να είναι μια πρακτική και ιδανική τοποθεσία δίπλα σε μπροστινές πόρτες, γκαραζόπορτες ή πεζοδρόμια για να παρέχει τις συνθήκες φωτισμού που απαιτούνται για την είσοδο ακόμη και στο σκοτάδι
Οι κεφαλές των λαμπτήρων μπορούν να ρυθμιστούν σε οποιαδήποτε γωνία θέλετε.

Χαρακτηριστικά:- Ηλιακός προβολέας.- Ανίχνευση κίνησης.- Ηλιακό πάνελ φόρτισης.- Ξεχάστε τα καλώδια τροφοδοσίας και τους τεχνικούς.- Εγκαταστήστε το σύστημα μέσα σε λίγα λεπτά.- Πολύ εύκολη εγκατάσταση.- Δώστε ορατότητα στο χώρο σας με αυτόν τον μοναδικό και οικονομικό τρόπο.- Τροφοδοτείται από 100% ηλιακή ενέργεια.- Ιδανικό για την ασφάλεια της αποθήκης ή του γκαράζ σας.- Μόλις εντοπίσετε κάποιον να διέρχεται από την περιοχή κάλυψης του αισθητήρα, ενεργοποιείται ο προβολέας.- Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο αισθητήρας κίνησης αυτόματα ανάβει μέχρι να εντοπιστεί κίνηση.- Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 2-3 χρόνια.- 22 βελτιωμένα - έχει φωτεινά LED.- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ασφαλίσει την τοποθεσία σας, να αφαιρέσει τους επίδοξους κλέφτες κ.λπ.- Ο πίνακας μπορεί να αποσπαστεί από άλλα μέρη.- Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.- Τοποθετήστε το πάνελ όπου είναι αρκετά ηλιόλουστο.- 9 ώρες άμεσου ηλιακού φωτός είναι αρκετές για να φορτίσετε πλήρως την μπαταρία.- Η πλήρης φόρτιση παρέχει αρκετές ώρες λειτουργίας.- Λειτουργία ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.- Μην επιβαρύνετε το περιβάλλον, ούτε καν ο λογαριασμός σας στη ΔΕΗ.- 100% φιλικό προς το περιβάλλον.- 100% οργανικό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:- Διαστάσεις προβολέα: 17 x 22 cm- Διαστάσεις ηλιακού πάνελ: 13 x 16,5 cm- Φωτοβολταϊκές διαστάσεις: 22 Βελτιωμένα - φωτεινά LEDs.- Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 3,7V 1200 mAh (περιλαμβάνεται).

Πώς λειτουργεί; Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ηλιακό πάνελ μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική, η οποία αποθηκεύεται στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μετά το σκοτάδι, όταν ανιχνεύεται κίνηση, τα φώτα ανάβουν αυτόματα.

22 LED
Υλικό προϊόντος: πλαστικό ABS
Δύναμη: 6W
Κατηγορία προστασίας: IP55
Απόσταση επαγωγής: 2-5 μέτρα
Εύρος ανίχνευσης: 120°
Καθυστερημένος χρόνος φωτισμού: 20-60 δευτερόλεπτα ρυθμιζόμενος



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.