FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
9 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ηλεκτρικός φούρνος 50L LAFE PIW-005 LAFPIE46772

84,40 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
100 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
ROS000325
EAN:
5903886037694
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Σας αρέσει να ψήνετε στο σπίτι, αλλά η κουζίνα σας δεν έχει χώρο για κλασικά έπιπλα μεγάλου μεγέθους; Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τα αγαπημένα σας φαγητά - το μόνο που χρειάζεστε είναι ο ηλεκτρικός φούρνος LAFE, ο οποίος προσφέρει προηγμένες επιλογές μαγειρέματος. Ο φούρνος LAFE θερμαίνεται αμέσως και κατανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα. Τοποθετήστε το όπου θέλετε και ξεκινήστε το ψήσιμο!

• Χωρητικότητα 50L.
• Μέγιστη ισχύς 2000W.
• Φωτιζόμενο εσωτερικό.
• Πραγματικό μαγείρεμα συναγωγής.
• Ελεγχος θερμοκρασίας.
• Ψητοπωλείο.
• Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης.

Δύο πουλιά με μια πέτρα
Με τη μεγάλη χωρητικότητα της συσκευής LAFE έως και 50 λίτρων, μπορείτε να ετοιμάσετε έως και διπλάσια πιάτα από ό,τι σε έναν τυπικό μίνι φούρνο. Το σετ περιλαμβάνει μια σχάρα και ένα ταψί, ώστε να μπορείτε να ψήσετε σε δύο επίπεδα ταυτόχρονα - πάνω και κάτω. Όπως και με τους συμβατικούς φούρνους, το ύψος των ταψιών είναι ρυθμιζόμενο, καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή του εσωτερικού του LAFE στο πιάτο που θέλετε να μαγειρέψετε σε αυτό.
άνεση και ευελιξία
Η μέγιστη ισχύς που μπορείτε να ρυθμίσετε στο φούρνο είναι έως και 2000 W, κάνοντας την προετοιμασία πίτσας, νόστιμα ρολά μαγιάς ή γευστικό δείπνο με κοτόπουλο παιχνιδάκι. Το ευρύ φάσμα θερμοκρασιών (60-240°C) κάνει τον φούρνο LAFE μια πραγματικά ευέλικτη συσκευή - μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να στεγνώσετε μανιτάρια, να προετοιμάσετε ή να ψήσετε το αγαπημένο σας κέικ, καθώς και να ψήσετε το δικό σας ψωμί.
Τέλεια παρασκευασμένα πιάτα
Ο μίνι φούρνος LAFE μπορεί να ανταγωνιστεί με σιγουριά τις κλασικές συσκευές κουζίνας. Χάρη στη λειτουργία ζεστού αέρα, ο ζεστός αέρας κατανέμεται ομοιόμορφα στο θάλαμο της συσκευής και μαγειρεύει καλά το φαγητό από όλες τις πλευρές. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το ότι αυτό το ψητό με ορεκτικό όψη είναι ωμό στο εσωτερικό - μπορείτε να βασιστείτε στη συσκευή LAFE. Θα θέλατε να ετοιμάσετε μια εκλεκτή χήνα για ένα οικογενειακό δείπνο; Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τη ψησταριά που είναι προσαρτημένη στο φούρνο - αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να μαγειρεύετε τέλεια ψημένο κρέας σε παραδοσιακή μορφή, σε σουβλάκι, καθώς και ψητό.
ευκολία πάνω από όλα
Ο φούρνος LAFE είναι μια συσκευή που δεν είναι μόνο λειτουργική, αλλά και εύκολη και βολική στη χρήση. Κατά τη λειτουργία, το εσωτερικό της συσκευής φωτίζεται, γεγονός που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διαδικασία παρασκευής προβληματικών αρτοσκευασμάτων όπως η ζύμη μαγιάς. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με χρονοδιακόπτη, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε άλλες δραστηριότητες κατά το ψήσιμο - όταν τελειώσει, ο φούρνος θα σβήσει αυτόματα και θα σας ειδοποιήσει με ένα ηχητικό σήμα. Επιπλέον, η ενδεικτική λυχνία σας ενημερώνει για την κατάσταση της συσκευής, ώστε να ενημερώνεστε πάντα έγκαιρα για πιθανή βλάβη.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.