FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΗΛΕΚΤΡΙΚΌΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΉΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΏΝ 0 5L

8,92 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Προς διαπραγμάτευση
Παραγγελία

Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1484 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
MS 4010
EAN:
5903887801171

Μήνυμα Τηλεφωνική κλήση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΌΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΉΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΏΝ 0 5L - περιγραφή


Ο αποχυμωτής εσπεριδοειδών MESKOoT είναι ένα πρακτικό και επώνυμο προϊόν με το οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε φρέσκο χυμό φρούτων κάθε μέρα! Η ευκολία και η απλότητα χρήσης του προϊόντος θα το καταστήσει ιδανική αγορά για όποιον εκτιμά την υγιεινή διατροφή και τους φρέσκους μη επεξεργασμένους χυμούς ως συμπλήρωμα διατροφής.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΥΜΩΤΉ:2 ΜΕΓΈΘΗ ΚΏΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΊΕΣΗ ΜΙΚΡΏΝ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΩΝ ΦΡΟΎΤΩΝΑΥΤΌΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ/ΔΙΑΚΟΠΉΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΆ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΑΥΞΆΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΧΥΜΟΎ SOKUSIEX ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΤΌ ΑΠΌ ΤΟ ΧΥΜΌΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΌ ΚΆΛΥΜΜΑΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΛΎΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΠΙΆΤΩΝ (ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΟ ΤΜΉΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΉΡΑ)Η χωρητικότητα των 0,5 λίτρων δίνει τη δυνατότητα παρασκευής χυμού για όλη την οικογένεια.

~ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΜΕΡΊΔΑ ΒΙΤΑΜΙΝΏΝ! Κανείς δεν χρειάζεται να πειστεί ότι οι χυμοί φρούτων είναι μια βόμβα βιταμινών πλούσια σε φυτικές ίνες και μέταλλα που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του σώματός μας. ΒΟΛΙΚΉ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΚΑΙ ΙΣΧΎΣ 60W ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΕΝΌΣ ΠΟΤΟΎ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙ ΠΟΛΛΉ ΔΟΥΛΕΙΆ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΕΥΡΎΧΩΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΉ ΧΥΜΟΎ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΣΕΤΕ ΈΝΑ ΠΟΤΌ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΎΣ ΚΏΝΟΥΣ PEOPLE2 ΓΙΑ ΜΙΚΡΆ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΑ ΦΡΟΎΤΑ, ΓΕΓΟΝΌΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΆ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΜΟΝΤΈΛΟΥ ΓΡΉΓΟΡΗ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΉΗ μέρα με νόστιμο χυμό πορτοκαλιού!

~ ΜΙΚΡΌ ΑΛΛΆ ΈΞΥΠΝΟ! Ο ηλεκτρικός αποχυμωτής εσπεριδοειδών είναι ένα προϊόν που θα κάνει το πρωινό σας πιο υγιεινό και νόστιμο από σήμερα χωρίς περιττή προσπάθεια. ΣΟΥΡΩΤΉΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΊΖΕΙ ΤΟ ΧΥΜΌ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΛΤΌΗ ΣΥΣΚΕΥΉ ΕΎΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΥΠΕΡΘΈΡΜΑΝΣΗΣ ΕΓΓΥΆΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΉ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥΠΕΡΙΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΠΟΛΤΟΎ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΆ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΑΥΞΆΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΥΜΏΝΑω ετοιμάζετε χυμούς μαζί με τα νεότερα μέλη της οικογένειας!

ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΑΡΆΜΕΤΡΟΙ: ΜΈΓΙΣΤΗ ΙΣΧΎΣ - 60WNORMA - 40WΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ - 220-240V ~ 50/60HΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ - MESKOPRODUKT ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΉ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΈΧΕΙ ΟΔΗΓΊΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΩΝΙΚΆ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ.


Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα
  • Μετρητά
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Τρόποι αποστολής

  • Παραλαβη χερι-χερι
  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές αυτού του χονδρέμπου

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.