FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ηλεκτρική σκούπα Xiaomi Roborock S7 Λευκό ΕΕ - ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΟΥΤΙΟΥ

392,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Xiaomi
Κωδικός SKU:
XIAROBS7WHTDMG
EAN:
6970995782585
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Αναβαθμίστε τον καθαρισμό σας με το Sonic Mopping
Μια ηχητική αλλαγή θάλασσας στον καθαρισμό ρομπότ
Για να μετατοπίσετε την αποξηραμένη βρωμιά, η ηλεκτρική σκούπα δεν αρκεί. Πρέπει να καθαρίσετε. Η ηχητική τεχνολογία του Roborock S7 καθαρίζει τα δάπεδα έως και 3.000 φορές το λεπτό1. Εξάλειψη της αποξηραμένης βρωμιάς που μπορεί να αφήσουν πίσω τους ορισμένα ρομπότ, από καφέ έως λασπώδη ίχνη και πολλά άλλα. Σε συνδυασμό με την πρώτη σφουγγαρίστρα αυτόματης ανύψωσης της Roborock, το ισχυρό σφουγγάρισμα είναι δικό σας με ένα εντελώς νέο επίπεδο άνεσης. Προσθέστε την κύρια βούρτσα από καουτσούκ και την αναρρόφηση 2500Pa2 HyperForce™ και έχετε ένα πραγματικό μηχάνημα βαθύ καθαρισμού.

Τεχνολογία ηχητικής σφουγγαρίσματος1
Έξυπνη ανύψωση σφουγγαρίστρας
Υπερηχητική αναγνώριση χαλιών
Νέα βούρτσα από καουτσούκ
Αναβαθμισμένη πλωτή βούρτσα

Παρουσιάζουμε το VibraRiseΑπότομα ισχυρό
Σφουγγαρίστρα με τη δύναμη του ήχου1
Η τεχνολογία ηχητικών κραδασμών μεταμορφώνει το σφουγγάρισμα ρομπότ. Δεν χρειάζεται πλέον να σέρνετε γύρω από ένα υγρό πανί. Τώρα η σφουγγαρίστρα σας τρίβεται έως και 3.000 φορές το λεπτό. Τροφοδοτείται από μια ηλεκτρονική δεξαμενή νερού 300 ml, καθαρίζει τα δάπεδα σε βάθος και αποτελεσματικά.
Έτοιμοι να ξεσηκωθείτε
Η έξυπνη σφουγγαρίστρα ανυψώνεται3 όταν ανιχνεύεται χαλί, ώστε να μπορείτε να σφουγγαρίζετε σκληρά δάπεδα και χαλιά κενού σε έναν μόνο καθαρισμό4. Αυξάνεται επίσης όταν είναι αγκυροβολημένο και όταν τελειώσει, ώστε να μπορείτε να πείτε αντίο στα άσχημα πλαστικά χαλιά και τις βρώμικες ραβδώσεις.
Πιστοποιημένα βακτήρια Buster
Απομακρύνετε τα αλλεργιογόνα και τα βακτήρια από το σπίτι σας κάθε φορά που καθαρίζετε με τη σφουγγαρίστρα VibraRise. Αποδεδειγμένα αφαιρεί*:

Αλλεργιογόνο
Ποσοστό που καταργήθηκε
Βακτήρια
Ποσοστό που καταργήθηκε

Ακάρεα σκόνης
99.6%
Ε. Κόλι
>99,9%

Τρίχωμα γάτας
99.7%
Σταφυλόκοκκος επιδερμίδης
>99,9%

Γύρη χόρτου
>99,99%
Βάκιλος υποτίλλης
>99,9%

Σκυλοκαβγάς
98.6%

*Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με ηχητικό σφουγγάρισμα με έντονη ένταση απολέπισης και λειτουργία βαθιάς σφουγγαρίστρας σε σκληρό δάπεδο.
Υπερηχητική αναγνώριση χαλιών
Χρησιμοποιώντας υπερηχητικό ήχο, το S7 αναγνωρίζει χαλιά με εξαιρετική ακρίβεια. Το τι θα κάνει στη συνέχεια εξαρτάται από εσάς. Σηκώστε τη σφουγγαρίστρα και ξεκινήστε την ηλεκτρική σκούπα3,4, γυρίστε για να εστιάσετε σε σκληρά δάπεδα ή ακόμα και συνεχίστε το σφουγγάρισμα. Όποιο λειτουργεί καλύτερα για το σπίτι σας.
Αναβαθμισμένα πλωτά πινέλα πιο κοντά στον καλύτερο καθαρισμό
Για να ανακινήσετε τη βρωμιά, μια βούρτσα πρέπει να παραμείνει κοντά στο πάτωμα. Αναβαθμισμένη για να επιτρέπει πολλαπλά επίπεδα κίνησης, η νέα πλωτή κύρια βούρτσα του S7 παρακολουθεί το έδαφος σφιχτά, ακόμη και σε ανώμαλες επιφάνειες, για να προσφέρει καλύτερο καθαρισμό.
Ολοκαίνουργια βούρτσα από καουτσούκΔιαλείμματα βρωμιάς μεγάλης διάρκειας
Πάει το παλιό, τριχωτό σχέδιο, που αντικαταστάθηκε με ένα πτερύγιο από καουτσούκ. Είναι πιο ανθεκτικό. Οι σπειροειδείς λεπίδες του αναταράσσονται καλύτερα. Και είναι ακόμα καλύτερο στην αποφυγή μπερδέματος των μαλλιών5.
Αναρρόφηση σκληρής οδήγησης
Εξοπλισμένο με το σύστημα αναρρόφησης HyperForce™ της Roborock, το S7 χρησιμοποιεί αναρρόφηση 2500 Pa2 για να συλλάβει λεπτή σκόνη σε σκληρά δάπεδα, μαλλιά από χαλιά και όλα τα ενδιάμεσα.
Καθαρισμός ενεργοποίησης και ενεργοποίησης και ενεργοποίησης
Μεγαλύτερο σημαίνει λιγότερη δουλειά για εσάς. Ένας κάδος απορριμμάτων 470 ml αποθηκεύει σκόνη μέρα με τη μέρα. Μια δεξαμενή νερού 300 ml μπορεί να καθαρίσει βαθιά έως και 200 τ.μ. (2150 τετραγωνικά πόδια) 6 σε μία συνεδρία. Η τροφοδοσία των πάντων είναι μια μπαταρία ιόντων λιθίου 5200mAh που ενεργοποιείται για έως και 3 ώρες7 με μία μόνο φόρτιση.

470ml - κάδος απορριμμάτων
5200mAh - ισχύς
300ml - δεξαμενή νερού

Απόλυτος έλεγχος στα χέρια σας Χαρτογράφηση ακριβείας
Η ακριβής πλοήγηση LiDAR δημιουργεί λεπτομερείς χάρτες του σπιτιού σας και αναγνωρίζει τα δωμάτιά σας σε έως και τέσσερα επίπεδα.
Αυτόματη άδειαση αποβάθρας Roborock

Καθαρίστε συχνά.
Αδειάζει σπάνια.

Ρόμποροκ S7+

Ηχητικό σφουγγάρισμα.
Ανύψωση σφουγγαρίστρας.
Αυτόματο άδειασμα.

Ανταύγειες:

PreciSense™ LiDAR Πλοήγηση
Αυτόματη αναγνώριση δωματίου
Ζάντες και βούρτσες ασφαλείας™
Αισθητήρια™ συστοιχία αισθητήρων
Πλενόμενο φίλτρο αέρα με ονομαστική τιμή E118
Προσαρμοστικοί αλγόριθμοι διαδρομής
Αυτόματη ανανέωση χρόνου ομιλίας
Κλείδωμα για παιδιά
Ενδεικτικές λυχνίες κατάστασης

* Απόδοση μόνο. Ο σχεδιασμός του τελικού προϊόντος υπόκειται σε αλλαγές.
1. Βάσει εσωτερικών δοκιμών που διενεργήθηκαν από τον κατασκευαστή. Ο όρος σχετίζεται με το ότι η ενσωματωμένη μονάδα σφουγγαρίστρας μπορεί να οδηγηθεί για την παραγωγή παλινδρομικών κραδασμών υψηλής ταχύτητας έως και 3000 φορές /λεπτό, δηλαδή έως μια συχνότητα 50Hz που βρίσκεται εντός ενός "ηχητικού" εύρους (20 έως 20.000Hz).2. Με βάση εσωτερικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον κατασκευαστή σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 62885-2: 2016 / 5.8.3. Με βάση εσωτερικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον κατασκευαστή, η μονάδα σφουγγαρίστρας μπορεί να ανυψωθεί έως και 5mm.4. Κατάλληλο για χαλιά χαμηλού σωρού όχι υψηλότερα από 4mm.5. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα προϊόντα της Roborock.6. Με βάση εσωτερικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε σκληρά δάπεδα με πλήρη δεξαμενή νερού, πλήρη μπαταρία και χαμηλή ροή νερού. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δωματίου. Το εύρος είναι μια εκτίμηση που βασίζεται στην υπόθεση ότι το 20% της περιοχής καλύπτεται από έπιπλα και δεν θα χρειαστεί να σφουγγαριστεί.7. Με βάση εσωτερικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον κατασκευαστή σε αθόρυβη λειτουργία σε σκληρά δάπεδα με πλήρη μπαταρία και χωρίς σύστημα σφουγγαρίστρας. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον του σπιτιού.8. Δοκιμασμένο από ανεξάρτητο τρίτο μέρος σύμφωνα με τα πρότυπα EN 1822-1:2009.
Προδιαγραφές: 

Τύποι αξεσουάρ: Σκουπιδοτενεκέ, σφουγγάρισμα, κυλιόμενη βούρτσα, πλευρική βούρτσα, σάρωθρο, δεξαμενή νερού
Υλικό: ABS, Άλλα
Λειτουργία: Σφουγγαρίστρα



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.