MAY SALE
-30%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ηλεκτρική σκούπα Xiaomi Mi Robot Mop Pro White EU SKV4110GL

200,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
alexa - Google - Xiaomi
Κωδικός SKU:
26200
EAN:
6934177715563
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Μετάβαση σε Έξυπνο αυτόματο καθαρισμό σπιτιού

Λειτουργία 2-σε-1 σκούπισμα & σφουγγάρισμα
Ισχυρή αναρρόφηση 2100Pa
LDS Laser Navigation
Αξεσουάρ και Αναλώσιμα
Υποστήριξη πολλαπλών χαρτών
Αυτόματη επαναφόρτιση και επαναφορά
Έξυπνη εφαρμογή και φωνητικός έλεγχος
Αισθητήρες κατά της πτώσης και κατά της σύγκρουσης

2-σε-1 σκούπισμα και σφουγγάρισμα

Λειτουργία σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος - Λειτουργεί με δεξαμενή 2 σε 1
Μόνο σκούπισμα - Μεγάλο κουτί σκόνης 550 ml
Μόνο σφουγγάρισμα - δεξαμενή 2-σε-1

Αξεσουάρ και Αναλώσιμα
Εύκολα στην αγορά αναλώσιμων και ανταλλακτικών όπως μεσαίες βούρτσες, φίλτρο HEPA, υγρή και στεγνή σφουγγαρίστρα, βούρτσες καθαρισμού απευθείας από τη Mi.com.
Ευφυής Χαρτογράφηση και Σχεδιασμός Διαδρομών
Το νέο σύστημα πλοήγησης λέιζερ LDS λειτουργεί με έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο SLAM για χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο, μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ακρίβεια και μεγαλύτερο εύρος σάρωσης. Το ρομπότ αντιμετωπίζει έξυπνα το περίπλοκο περιβάλλον και σαρώνει ολόκληρο το πάτωμα σχολαστικά.

8 μέτρα - Εύρος σάρωσης
6×360°/s - Συχνότητα σάρωσης
2016 φορές/δευτερόλεπτα - Ποσοστό δειγματοληψίας
≤2% - Απόκλιση ακρίβειας

Υποστήριξη πολλαπλών χαρτών
Το Mi Robot Vacuum-Mop P μπορεί να κατασκευάσει και να αποθηκεύσει έως και 10 διαφορετικούς χάρτες για το duplex/πολυώροφο σπίτι σας. Αυτή η αποκλειστική δυνατότητα αποθήκευσης στη μνήμη σάς απαλλάσσει από την ταλαιπωρία της επαναχάρτευσης όλων των ορόφων με κάθε χρήση, εξαλείφοντας έτσι την προσπάθεια χειροκίνητου.
Λειτουργία αυτόματης επαναφόρτισης και συνέχισης
Η συσκευή μπορεί να μεταβεί αυτόματα στο σημείο φόρτισής της και να συνεχίσει τον καθαρισμό από το σημείο διακοπής, εάν εξαντληθεί ποτέ η μπαταρία στη μέση.

Συνεχίζει από το σημείο διακοπής
Αυτόματη επαναφόρτιση

Ultimate Power Machine
Με μια ισχυρή αναρρόφηση 2100Pa και κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής τεχνολογίας, μπορείτε να επιτύχετε τον πλήρη καθαρισμό της σκόνης και των υπολειμμάτων σε χρόνο μηδέν. Αυτό σε συνδυασμό με την μπαταρία 3200mAh κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.
Εξοπλισμένο με Αντισύγκρουση, Αντιπτωτική και άλλους αισθητήρες υψηλής ακρίβειας
Τα 12 σετ αισθητήρων υψηλής ακρίβειας βοηθούν στην ακριβή απεικόνιση του περιβάλλοντος χώρου. Τροφοδοτούμενη από έναν αισθητήρα κατά της σύγκρουσης και έναν αισθητήρα κατά της πτώσης, η συσκευή κάνει ακριβή πλοήγηση, διασχίζει εμπόδια ύψους έως 2 cm, αποφεύγει κάθε πτώση από τη σκάλα και αισθάνεται έξυπνα το περιβάλλον.
Έξυπνη Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενη Δεξαμενή Νερού
Σχεδιασμένο με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αντλία, διαθέτει 3 γρανάζια τρόπων διανομής νερού και μηχανισμό πρόληψης απόφραξης νερού. Επιλέξτε τρόπους λειτουργίας με βάση την ένταση του καθαρισμού και τον τύπο του δαπέδου που θέλετε να καθαρίσετε.

Έξυπνη Ηλεκτρονική Δεξαμενή Νερού
3 Gears of Water Supply
Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη Αντλία
Έξυπνη διανομή νερού

Έξυπνη εφαρμογή και φωνητικός έλεγχος
Συνδεθείτε στην εφαρμογή Mi Home για να εξερευνήσετε μια πληθώρα επιλογών όπως τηλεχειριστήριο, χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο, δευτερεύον καθαρισμό, ισοπέδωση συσκευών, DND κ.λπ. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί με το Google Assistant και την Alexa, ώστε να μπορείτε να το ελέγχετε με το φωνή.
Καθαρισμός άκρων
Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των γωνιών. Με την επιλογή "Κενό κατά μήκος των άκρων" στην εφαρμογή Mi Home, μπορείτε να χαρτογραφήσετε γρήγορα το σπίτι σας, κάτι που θα μείωνε τον χρόνο χαρτογράφησης κατά 60%
Spot Cleaning - Καθαρίζει σε επιλεγμένο καθορισμένο σημείο
Καθαρισμός ζώνης - Επιλέξτε μια περιοχή στην εφαρμογή Mi Home και η συσκευή θα καθαρίσει την επιλεγμένη ζώνη
Χρονοδρομολόγηση
Ορίστε έναν χρόνο καθαρισμού ανάλογα με τις ανάγκες σας
Το Modern Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P είναι ένα σύγχρονο θαύμα με απίστευτα χαρακτηριστικά που κάνουν την καθημερινότητά σας πολύ πιο εύκολη από πριν. Είναι φορτωμένο με χαρακτηριστικά όπως το 2-σε-1 Sweeping και Mopping που κάνει τις καθημερινές δουλειές όπως το σκούπισμα, το σφουγγάρισμα, το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα χωρίς κόπο. Είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα πλοήγησης με λέιζερ LDS που λειτουργεί με έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο SLAM για χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο, ταχύτερη σάρωση και μεγαλύτερη εμβέλεια σάρωσης. Χαρακτηριστικά: Mi Robot Vacuum-Mop P Χαρακτηριστικά:Το ρομπότ διαθέτει επαγγελματικό σχεδιασμό διαδρομής σφουγγαρίσματος ειδικά σχεδιασμένο για Ινδούς σπίτια.Είναι εξοπλισμένο με 12 σετ αισθητήρων υψηλής ακρίβειας που βοηθούν στην ακριβή απεικόνιση του περιβάλλοντος χώρου. Τροφοδοτείται επίσης από έναν αισθητήρα κατά της σύγκρουσης και κατά της πτώσης και διασχίζει εμπόδια ύψους έως 2 cm. Το ρομπότ κενού έχει μια ισχυρή ικανότητα επεξεργασίας δεδομένων και τροφοδοτείται από επεξεργαστή Cortex-A7 και GPU Mali 400. Με ισχυρή αναρρόφηση 2100Pa και έξυπνη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δεξαμενή νερού, αυτό το ρομπότ κάνει τη ζωή σας πολύ εύκολη. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στην εφαρμογή Mi Home για να εξερευνήσετε μια πληθώρα επιλογών όπως τηλεχειριστήριο, χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο, προγραμματισμένο καθαρισμό, καθαρισμό σημείου κ.λπ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συγχωνεύσετε, να διαιρέσετε ή να ονομάσετε ένα δωμάτιο για καθαρισμό. Ο δυναμικός σχεδιασμός διαδρομής βοηθά στην παρακολούθηση διαφορετικών μονοπατιών για διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Η συσκευή μπορεί να επαναφορτιστεί αυτόματα και να συνεχίσει να λειτουργεί όποτε απαιτείται. Μπορείτε επίσης να ορίσετε εικονικούς τοίχους ή περιορισμένες περιοχές γύρω από αντικείμενα για να αποφύγετε τον καθαρισμό απαγορευμένων περιοχών όπως χαλιά ή τουαλέτες. Το ρομπότ κενού έχει ισχυρή ικανότητα επεξεργασίας δεδομένων και τροφοδοτείται από επεξεργαστή Cortex-A7 και GPU Mali 400.
Προδιαγραφές:

Όνομα: Mi Robot Vacuum-Mop P
Διαστάσεις: Ø 350 X 94,5mm
Χωρητικότητα μπαταρίας: 3200 mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Διάρκεια παράστασης: 60-130 λεπτά
Βάρος: 3,6 kg



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.