MAY SALE
-30%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Η ΝΕΑ διαδικτυακή αποθήκη εμπορίου Amazon επιστρέφει τα υπόλοιπα ειδικά είδη στοκ ΝΕΟ

από 499,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
599,00 € από 1 μεχρί 1 τεμάχια
549,00 € από 2 μεχρί 3 τεμάχια
529,00 € από 3 μεχρί 5 τεμάχια
519,00 € από 5 μεχρί 9 τεμάχια
499,00 € από 10 μεχρί 15 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
66 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Amazon
Κωδικός SKU:
15995595
EAN:
4260762836378
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

ΝΕΟ Amazon online επιστρέφει τις υπόλοιπες στοκ παλέτες ειδικών αντικειμένων Ένα οικιακό προϊόν και διακόσμηση ΝΕΟ




Ειδική προσφορά για το μήνα Σεπτέμβριο


ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ



Σε αυτή την προσφορά σας προσφέρουμε μεγάλες παλέτες μεικτές παλέτες που έχουν απομείνει. Αδράξτε την ευκαιρία και γίνετε επαγγελματίας παλετών!




Φυσικά, αυτή η προσφορά είναι πολύ καλή και για το OLD HASEN, γιατί με αυτές τις μοναδικές παλέτες θα πραγματοποιήσετε τις πωλήσεις σας.



Σούπερ ανάμεικτες παλέτες από τις κατηγορίες οικιακών – διακοσμητικών – εποχιακών προϊόντων



Πρόκειται για επιστροφές Amazon - υπολειπόμενο απόθεμα - ειδικά είδη - ειδικά είδη διαδικτυακού εμπορίου - προεξοχές μετοχών. Από πού είναι αυτά τα αντικείμενα; Είτε από τις επιστροφές της Amazon, που αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία, καθώς και από την υπεραπόθεση, για παράδειγμα εάν μια εταιρεία έχει απλώς υπολογίσει λάθος και έχει αγοράσει πάρα πολλά από ορισμένα είδη.



Αυτή είναι η ευκαιρία σας να προμηθευτείτε απόθεμα τώρα για την έναρξη της φθινοπωρινής/χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών. Όποιος έχει εργαστεί στο λιανεμπόριο για μεγάλο χρονικό διάστημα γνωρίζει ότι όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, πάντα επενδύονται πολλά στο σπίτι και στα παιδιά. Οι άνθρωποι θέλουν να είναι άνετα και όμορφα στο σπίτι. Οι παλέτες μας αναμειγνύονται πολύχρωμα με υπέροχα είδη από τις κατηγορίες οικιακής ή/και διακόσμησης και επομένως είναι απολύτως κατάλληλες για την τρέχουσα κατάσταση/χρόνο. Περιλαμβάνονται κυρίως άρθρα με τιμές πώλησης που δεν ξεπερνούν τα 10 με 30 ευρώ, κάτι που αντικατοπτρίζει ακριβώς το σημερινό κέφι. Κατά κανόνα, είναι ως επί το πλείστον προϊόντα Α στις μικτές παλέτες μας, αλλά μπορεί πάντα να ισχύει ότι εδώ και ένα μικρό μέρος των προϊόντων Β μπορεί να συμπεριληφθεί. Λάβετε υπόψη σας ότι οι φωτογραφίες μας είναι ενδεικτικές εικόνες παλετών που έχουμε ήδη πουλήσει, καθώς λαμβάνουμε νέα προϊόντα σχεδόν κάθε μέρα, δεν φωτογραφίζονται πάντα όλες οι παλέτες.



Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η συλλογή για υλικοτεχνικούς και προσωπικούς λόγους. Προκειμένου να εξοικονομήσουμε κόστος ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ φθηνά αγαθά, αποθηκεύουμε πάντα τις παλέτες μας απευθείας με την εταιρεία αποστολής μας στην αποθήκη του high-bay, η οποία στέλνει επίσης τις παλέτες απευθείας σε εσάς. Αυτό μας επιτρέπει να εξοικονομήσουμε κόστος προσωπικού και να μεταφέρουμε το πλεονέκτημα τιμής απευθείας σε εσάς.



Όπως περιγράφεται στην προσφορά, η αποστολή εντός Γερμανίας είναι μόνο 69 ευρώ ανά παλέτα.Μπορούμε να αποστείλουμε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κατόπιν αιτήματος.


Ξεκινήστε τώρα, αυτή η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.