FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Hostelvia Cana Lisa 200 ml Υψηλής Ποιότητας Σκληρυμένα Ποτήρια Μπύρας - 20 Count, Stackable Design

0,75 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Προς διαπραγμάτευση

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
500 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1272 τεμάχια
Χώρα
Λεττονία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
V0071
EAN:
8436536680188
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Ανακαλύψτε την ανώτερη δεξιοτεχνία των ποτηριών μπύρας Hostelvia Cana Lisa 200 ml. Σχεδιασμένα με γνώμονα τις ανάγκες της βιομηχανίας φιλοξενίας, αυτά τα γυαλιά κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας σκληρυμένο γυαλί, εξασφαλίζοντας μακροζωία και αντοχή σε θερμικό σοκ.

Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 20 ml και έχει δημιουργηθεί μοναδικά για το τέλειο σερβίρισμα μπύρας. Με μέγιστη διάμετρο 66,5 mm και ύψος 105 mm, αυτά τα γυαλιά είναι εργονομικά σχεδιασμένα για την καλύτερη εμπειρία κατανάλωσης.

Προσεκτικά κατασκευασμένα για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις χονδρικής, τα ποτήρια Hostelvia Cana Lisa είναι βολικά συσκευασμένα με 24 ποτήρια ανά κουτί. Κάθε κουτί ζυγίζει 4,5 κιλά και μια τυπική παλέτα περιλαμβάνει 53 κιβώτια, συνολικά 1272 ποτήρια.

Το καθαρό βάρος κάθε ποτηριού είναι 170 g και το στοιβαζόμενο χαρακτηριστικό τους επιτρέπει την αποτελεσματική αποθήκευση και χειρισμό. Αν και αυτά τα γυαλιά δεν είναι κατάλληλα για σχέδια γυαλιού λεπτής κοπής, η στιβαρότητα και η κομψή εμφάνισή τους τα καθιστούν μια πολύτιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε υπηρεσία ποτών.

Λάβετε υπόψη ότι τα γυαλιά δεν στοιβάζονται, ενισχύοντας την ατομικότητά τους και αποτρέποντας πιθανές ζημιές. Αυτά τα γυαλιά επαγγελματικής ποιότητας καλύπτουν τη χονδρική αγορά, προσφέροντας άφθονη προσφορά για οποιοδήποτε εμπορικό περιβάλλον.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.