FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
5 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Περιγραφή προσφοράς

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - Τα ενδύματα θαυμαστών του Χάρι Πότερ Χόγκουαρτς για νεαρά αγόρια διαθέτουν ένα τολμηρό κείμενο και λογότυπο του Χόγκουαρτς σε μπλε φόντο, επαγγελματικά τυπωμένο για μακράς διάρκειας χρώμα και ποιότητα εκτύπωσης.
ΚΟΥΚΟΥΛΑ - Το νεανικό μπλουζάκι με κουκούλα Harry Potter Hogwarts, text & crest για αγόρια, έχει προσαρτημένη κουκούλα και κορδόνι περίσφιξης για να σας κρατά ζεστούς και άνετους σε δροσερό καιρό.
ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ - Το μπλουζάκι με κουκούλα με κουκούλα με κείμενο και λογότυπο του νεανικού Harry Potter Hogwarts είναι επίσημα άδεια και 100% αυθεντικό, καθιστώντας το το τέλειο δώρο για τους θαυμαστές!
ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - Το εμπόρευμα για νέους θαυμαστές του Harry Potter Hogwarts είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα υψηλής ποιότητας βαμβακιού και πολυεστέρα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ - Η νεανική μπλούζα με κουκούλα με κουκούλα και με λογότυπο Harry Potter Hogwarts μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο στο κρύο με παρόμοια χρώματα και να στεγνώσει στο χαμηλό για καλύτερη φροντίδα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.