HIMALAYA ΡΟΖ ΑΛΑΤΙ ΠΛΑΚΑ για το μαγείρεμα με τετράγωνο πλαίσιο ΣΤΟ ΜΕΤ
- Κατάσταση
- Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
- Ελάχιστη παραγγελία
- ανά αίτημα
- Διαθέσιμη ποσότητα
- 101 τεμάχια
- Χώρα
- Ιταλία
- Βαθμός
- A-Ware
- Μάρκες
- Dell
- Κωδικός SKU:
- 259975
- EAN:
- 8015457993029
- Τελευταία ενημέρωση
- πριν 8 μήνες
Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς
Αυτή η πλάκα είχε κοπεί με το χέρι από έκτακτα πλάκα του ροζ αλάτι, βαθιά σε διάφορα ορυκτά dell'Himalaya.Ottanta παρθένα, να Ιμαλαΐων ροζ αλάτι ένα πολύτιμο συστατικό στην κουζίνα. Αυτό είναι το πώς οι πλάκες αλατιού που βιώνουν πολλοί σεφ που έχουν συμπεριληφθεί στην αριστοκρατική μενού τους, επιτρέποντάς σας να μαγειρέψετε οτιδήποτε θέλετε χωρίς προσθήκη αλατιού!
χαρακτηριστικά:
-Piastra Του αλατιού: 20 x 20 x 3 εκ
-spargifiamma 20 εκατοστών (με εξαίρεση δακτυλίου),
-Remarkably: 35 εκ (από το χερούλι για να χειριστεί) x 22 εκ
Η συσκευασία περιέχει:
- πλάκα
- spargifiamma
- σασί
- Οδηγίες χρήσης
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως:
- Πιατέλα στις οποίες να εξυπηρετούν και τοποθετήστε εισόδους ψάρι, λαχανικά, κρέατα, τυριά και άλλα τρόφιμα για το τραπέζι με ένα άγγιγμα του επιπλέον χρώμα και μοναδική γεύση.
- Πλάκα στο οποίο να μαγειρεύετε σε μια ανοικτή πυρκαγιά (σπίτι σόμπα) τοποθετήστε το σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το να ζεσταθεί? με ένα γάντι φούρνου να την ενεργοποιήσετε ώστε να θερμαίνει και τις δύο πλευρές. Χωρίς να απενεργοποιήσετε το φυσικό αέριο, προχωρήστε στο μαγείρεμα των τροφίμων σας χωρίς την προσθήκη καρυκεύματα και το αλάτι, μπορείτε να βάλετε το λάδι κατά το μαγείρεμα, αφήστε να κρυώσει καλά πριν από τον καθαρισμό της πλάκας.
- Πλάκα Μπάρμπεκιου: τοποθετήστε άμεσα στη σχάρα μετά φέρνοντας σε θερμοκρασία κάρβουνα σας. Αφήστε την πλάκα να ζεσταθεί καλά, γυρίστε με τα γάντια του φούρνου για να ζεσταθεί και τις δύο πλευρές, τοποθετήστε το φαγητό και περιμένετε για το μαγείρεμα του άλλου, χωρίς την προσθήκη αλατιού στο φαγητό σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα καρυκεύματα στο πιάτο, όπως σάλτσες babercue και μπαχαρικά έτσι ώστε scoleranno υπερβολές στα κάρβουνα. Το φαγητό που παρασκευάζεται με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσει ανέπαφη τη φυσική γεύση ενισχύεται από το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.
- Δίσκος ψησίματος: Φέρτε το φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία (αν είναι δυνατόν χωρίς ανοίγματα αερισμού) θέση ή η πινακίδα σας στο ταψί σε μέσο ύψος και περιμένετε περίπου μία ώρα για να φτάσει σε μια κατάλληλη θερμοκρασία για ένα υπαίθριο μαγείρεμα. Εν τω μεταξύ, ετοιμάστε τα τρόφιμα που θέλετε να μαγειρέψετε όπως οι λωρίδες κρέας, ψάρια, φιλέτα ξιφία ή τόνου, πεσκανδρίτσα, τσιπούρα ή λαχανικά περισσότερο και με ελάχιστο πάχος. Πάρτε πλάκες σας με τα γάντια του φούρνου και τοποθετήστε τα σε μια ξύλινη σανίδα κοπής ή άλλα στο κέντρο του τραπεζιού σας και το παρελθόν παρασκευασμένα τρόφιμα άρχισε το μαγείρεμα σε θέαμα με τους καλεσμένους σας, ο οποίος θα εκπλαγεί τόσο την προετοιμασία για το απαράμιλλη, φυσική γεύση.
- Δίσκος ψησίματος: ένα φούρνο θερμοκρασίας προσαγωγής με πλάκες αλατιού τοποθετήθηκαν στο μισό, ετοιμάζει το φαγητό σας και το βάζουμε στα πιάτα σαν να ήταν οποιοδήποτε ταψί με πολύ λίγο καρυκεύματα, εάν είναι επιθυμητό, περιμένετε μαγείρεμα όπως πάντα. Πάρτε τώρα μαγειρεμένο φαγητό σας και να το φέρει στο τραπέζι, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο ή άλλο στην κατσαρόλα, όλοι θα έχουν μια μοναδική γεύση και μια ελαφριά, φυσική γεύση.
Μετά τη χρήση, αφήστε το να κρυώσει εντελώς. Είναι εύκολο να καθαριστεί, απλά χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί.
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ - BISETTI