FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Graziano 3-Pack socks

1,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
ανά αίτημα
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Κάτω
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

εισαγωγή

Graziano? η νέα μάρκα πολυτελείας για την καλλιεργημένος άνθρωπος. Η καλύτερη ποιότητα προσαρμογή σε συνδυασμό με εξαιρετικό στυλ.

Η μονάδα παραγωγής που παράγει για τον Graziano ξεκίνησε το 1996 ως μια μικρή εταιρεία. Μικρές και εξειδικευμένο σε κάλτσες βασικές ανδρών για τα κοστούμια.

Η ποιότητα προσελκύει και η παραγωγική ικανότητα αυξήθηκε. Σήμερα 8, 7 εκατομμύρια ζευγάρια κάλτσες παράγονται ετησίως. Το πρόστιμο ανώτερη μάρκα Graziano γεννήθηκε το 2014 και πήρε κάλτσες σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η απλότητα στο design είναι αυτό που οδηγεί Graziano. Στόχος μας για τα υψηλότερα πρότυπα ως ελάχιστος στόχος. Απόλυτη άνεση για τα πόδια σας. Σε κάθε βήμα που παίρνετε? περιμένουμε περισσότερα, να λαμβάνουν περισσότερο και να αποδώσει περισσότερα.

Ξεκινώντας τη μέρα σας με εξαιρετική κάλτσες, είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξηθεί και να κάνει η επιχείρηση αξίζει. Κάθε μέρα.

Πώς η επιχείρησή σας σήμερα;

Cordiali Saluti,

Graziano

ποιότητα

Οι κάλτσες που παράγονται για Graziano από τις καλύτερες πρώτες ύλες, μέσα από την προηγμένη τεχνολογία απόδοσης, που περιέχει πλούσια χρώματα με μια ενδιαφέρουσα σχεδίαση.

Κάλτσες μας αποτελούνται από 60% βαμβάκι, 35% πολυεστέρα και 5% ελαστίνη.

Η εταιρεία πίσω από την παραγωγή των κάλτσες Graziano απονέμεται για πολλές τιμές και βραβεία. Όπως τρεις φορές το γνωστό Καταναλωτικών Προϊόντων Ποιότητας Ανταγωνισμού.

Κατανομή του Χειμώνα 2014 Συλλογή

Η κατανομή της συλλογής Graziano προορίζεται αποκλειστικά για Brameda BV βρίσκεται στην Ολλανδία. Αν σας ενδιαφέρει να πωλούν τις κάλτσες Graziano, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί τους για τις δυνατότητες.

Graziano κάλτσες είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά μεγέθη. 39-42 και 43-46. Οι κάλτσες πολυτελείας συσκευάζονται ανά τρία ζευγάρια. Αυτή η χειμερινή συλλογή περιέχει τέσσερα διαφορετικά χρώματα του χειμώνα. Espresso Μαύρο, μπλε, καφέ και γκρι πέτρα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.