FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Globalisimo Μπλε Υπνόσακος

10,09 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 20,19 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7246
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Ο υπνόσακος είναι μια υψηλής ποιότητας, πολυλειτουργική συσκευή ύπνου που είναι ιδανική για κάμπινγκ, πεζοπορία ή οποιαδήποτε υπαίθρια περιπέτεια. Αυτό το προϊόν, με τον βολικό και αδιάβροχο σχεδιασμό του, παρέχει εξαιρετική προστασία για τον χρήστη σε διάφορες καιρικές συνθήκες.
Βασικά χαρακτηριστικά:

Εξωτερικό: Το εξωτερικό μέρος του υπνόσακου είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο πολυεστερικό υλικό. Αυτό το ανθεκτικό και υδατοαπωθητικό υλικό προστατεύει τον χρήστη από τη βροχή και την υγρασία, διασφαλίζοντας ότι παραμένει στεγνό σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον υπνόσακο ακόμη και σε υγρές συνθήκες.

Εσωτερικό: Το εσωτερικό μέρος του υπνόσακου είναι επενδεδυμένο με ένα άνετο και απαλό στην αφή υλικό. Αυτό το εσωτερικό στρώμα συμβάλλει σε μια άνετη εμπειρία ύπνου και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος τις πιο δροσερές νύχτες.

Συστήματα κλειδώματος: Εξοπλισμένα με φερμουάρ και velcro στα πλάγια, τα οποία εξασφαλίζουν εύκολο και ασφαλές κλείσιμο. Το φερμουάρ επιτρέπει το εύκολο ξεκούμπωμα μέσα και έξω, ενώ το velcro βοηθά στη στερέωση του υπνόσακου πιο σφιχτά, γεγονός που βοηθά στην αποφυγή της ροής του κρύου και της απώλειας θερμότητας.

Μέγεθος: Το μέγεθος του υπνόσακου είναι μεγάλο και άνετο. Έχει μήκος 200 cm και πλάτος 70 cm, δίνοντας σε έναν μέσο ενήλικα αρκετό χώρο για να καθίσει άνετα σε αυτό.

Φορητότητα: Ο υπνόσακος έρχεται σε μια εύχρηστη φορητή τσάντα. Αυτό επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση και μεταφορά, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια, πεζοπορία και κάμπινγκ. Η τσάντα μεταφοράς σας βοηθά να μεταφέρετε και να αποθηκεύετε εύκολα τον υπνόσακό σας όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.

Αυτός ο υπνόσακος είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους περνούν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και χρειάζονται ένα άνετο και αξιόπιστο μέρος για ύπνο. Ο συνδυασμός αδιάβροχου εξωτερικού στρώματος, άνετου εσωτερικού υλικού και φερμουάρ και velcro εξασφαλίζει επαρκή προστασία και άνεση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Και η φορητή τσάντα την καθιστά πρακτική και εύκολη στην αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείτε τον υπνόσακο.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.