FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Glantier Άρωμα Glantier Silky Heaven - 100 ml

22,04 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
100 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
3 ημέρες
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 μήνας

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Άρωμα: 26%, Glantier Silky Heaven

Οσφρητική ομάδα: floral-chypre

Κύριες νότες: άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, βανίλια

Το Silky Heaven είναι ένα παραδεισένιο δημιούργημα, με νότες λουλουδιών και chypre, που τονίζονται από τη γλυκύτητα της βανίλιας. Το άρωμα είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα, η οποία θεωρεί ότι η αντίθεση μεταξύ καινοτομίας και ρομαντισμού είναι ένα σαγηνευτικό παιχνίδι των αισθήσεων.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα, το άρωμα απολαμβάνει με έναν κοκέτα χορό δροσιστικού περγαμόντου σε συνδυασμό με ζουμερό πορτοκάλι. Η αρωματική καρδιά αντηχεί με νότες λεπτού τριαντάφυλλου, σαγηνευτικού γιασεμιού και διακριτικών ανθών πορτοκαλιάς. Η ανατολίτικη βάση, η οποία είναι εξωτικό πατσουλί, κρεμώδης καραμέλα και γλυκιά βανίλια, όπως η σαγηνευτική εμφάνιση μιας όμορφης γυναίκας, δεν σας αφήνει να το ξεχάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Silky Heaven είναι μια αισθησιακή δημιουργία, που δημιουργήθηκε από αγάπη για όμορφα αρώματα, που εκφράζεται με τη μορφή ενός αποκλειστικού γυναικείου αρώματος με χρυσά σωματίδια. Δεν είναι μόνο μια εντυπωσιακή σύνθεση, γεμάτη αρμονικές αντιθέσεις, αλλά και ένα εντυπωσιακό εσωτερικό, χάρη στην επίδραση του υγρού μεταξιού. Το σαγηνευτικό άρωμα περιβάλλει το σώμα και αφήνει μια διακριτικά λαμπερή χρυσή λάμψη στο δέρμα. Το Silky Heaven έχει παραχθεί στην Πολωνία από μια υψηλής ποιότητας γαλλική σύνθεση, που εισάγεται από την ανθισμένη Προβηγκία, από την καρδιά της περιοχής Grasse, η οποία είναι διάσημη μεταξύ των αρωματοποιών ως το λίκνο των πιο τέλειων αρωματικών αποσταγμάτων. Το άρωμα χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αρωματικά έλαια έως και 26%, γεγονός που εγγυάται εξαιρετική μακροζωία του αρώματος, το οποίο παραμένει στο δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και εξαιρετική προβολή του.

Νότες αρωμάτων
Νότες κορυφής από περγαμόντο & πορτοκάλι

Νότες καρδιάς: τριαντάφυλλο, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς

νότες βάσης από πατσουλί, καραμέλα, βανίλια



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.