FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
14 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Gamepad TRACER Shogun PRO PC / PS3 / PS4 TRAJOY46852

19,63 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
999 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
ROS000130
EAN:
5902311406128
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Είσαι αποφασισμένος παίκτης που θέλει να κυριαρχεί σε κάθε παιχνίδι; Ή μήπως απλά σας αρέσει να κάνετε παρέα στον καναπέ με το αγαπημένο σας παιχνίδι; Το ενσύρματο gamepad Tracer Shogun PRO είναι η τέλεια λύση και στις δύο περιπτώσεις. Έχει σχεδιαστεί ως ένα ακριβές εργαλείο που θα σας επιτρέψει να βυθιστείτε στον κόσμο των εικονικών διαγωνισμών.

• Λειτουργία δόνησης.
• Διπλό μαξιλαράκι 4 κατευθύνσεων.
• Ψηφιακός και αναλογικός τρόπος λειτουργίας.
• 16 πλήκτρα λειτουργιών.


Μην χτυπιέστε!
Το Gamepad Tracer είναι μια συσκευή που χρειάζεται κάθε λάτρης των πιο πρόσφατων αθλητικών, arcade και εικονικών παιχνιδιών αγώνων. Είναι εξοπλισμένο με διπλό pad 4 κατευθύνσεων και 16 πλήκτρα λειτουργιών, χάρη στα οποία προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα και δυναμική του παιχνιδιού. Η λειτουργία δόνησης που χρησιμοποιείται στη συσκευή αυξάνει επιπλέον τον ρεαλισμό του παιχνιδιού. Το gamepad μπορεί να λειτουργήσει σε δύο λειτουργίες: ψηφιακό και αναλογικό, κάτι που σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε με ακρίβεια στον τύπο του παιχνιδιού και να αποκτήσετε ακόμα καλύτερο έλεγχο των χαρακτήρων και των οχημάτων του παιχνιδιού. Μην εκπλαγείτε και πάρτε τη νίκη!

Πάντα άνετο παιχνίδι
Το gamepad είναι μια ενσύρματη συσκευή που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη σταθερότητα του παιχνιδιού, ελαχιστοποιώντας την καθυστέρηση και τις παρεμβολές. Το καλώδιο μήκους 1,5 m επιτρέπει την άνετη σύνδεση με οικιακές συσκευές. Το μαξιλαράκι είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, χάρη στα οποία εκπληρώνει άψογα τον ρόλο του σε πολλές ώρες παιχνιδιού. Το εργονομικό σχήμα επιτρέπει την καλή εφαρμογή - η συσκευή βρίσκεται με ασφάλεια και άνεση στο χέρι. Η διάταξη των πλήκτρων και η ευαισθησία τους, προσαρμοσμένα σε σύγχρονα, δυναμικά παιχνίδια, εξασφαλίζουν ακρίβεια και ανταπόκριση σε κάθε περίσταση.

PC ή κονσόλα;
Με το Tracer Gamepad, δεν χρειάζεται πλέον να διαλέξετε. Η συσκευή λειτουργεί τόσο με υπολογιστές όσο και με κονσόλες PS3 και PS4 και χρησιμοποιεί τη γενική υποδοχή USB για μετάδοση σήματος. Αυτή η λύση όχι μόνο σας δίνει πρόσβαση σε παιχνίδια συμβατά με όλες αυτές τις πλατφόρμες, αλλά είναι επίσης ιδανική για ένα πάρτι με φίλους. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στον υπολογιστή σας από την άνεση του σπιτιού σας ή να επισκεφτείτε έναν φίλο που έχει κονσόλα. Εξαρτάται μόνο από εσάς ποια πλατφόρμα θα επιλέξετε - συνδέστε το gamepad Tracer και απολαύστε το παιχνίδι.

Κατασκευαστής: TRACER
Μήκος καλωδίου (m): 1,5
Διπλό μαξιλαράκι: 4 κατευθύνσεων
Λειτουργία δόνησης: Ναι
Αριθμός κουμπιών: 15
Μεταφορά δεδομένων: USB



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.