FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
2 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Φτηνές μπλούζες διαφορετικών μεγεθών και ποικιλίας μοντέλων

1,99 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
200 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
9000 τεμάχια
Χώρα
Ισπανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από φτηνές μπλούζες σε διάφορα μεγέθη και μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων, ώστε να μπορείτε να βρείτε το τέλειο ένδυμα για εσάς. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει μπλούζες διαφορετικών στυλ, χρωμάτων και prints, ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και το προσωπικό σας στυλ.

Όλες οι μπλούζες μας είναι υψηλής ποιότητας και διατίθενται σε τιμές χονδρικής. Ειδικευόμαστε στη χονδρική πώληση, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ειδικές εκπτώσεις για αγορές χονδρικής. Αν ψάχνετε για φτηνές μπλούζες για το κατάστημα ή την επιχείρησή σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για casual μπλούζες για την ημέρα ή κομψές μπλούζες για ειδικές περιστάσεις, έχουμε επιλογές για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη αγοραστική εμπειρία, προσφέροντάς σας ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις φθηνές μπλούζες που ψάχνετε. Παράγγειλε τώρα και επωφελήσου από τις μεγάλες προσφορές μας!



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.