FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
6 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Φρέζα νυχιών με 25.000 rpm LAFE FRE 002 LAFMAN 46825

14,86 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1000 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
ROS000935
EAN:
5903886011229
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Φρέζα νυχιών με σετ κοπτικών - επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι!
Η μηχανή φρεζαρίσματος νυχιών Lafe είναι μια πολυλειτουργική καλλυντική συσκευή για ειδικές εργασίες. Ιδανικό για μανικιούρ, πεντικιούρ και λείανση φτέρνας. Μια φρέζα αποτελείται από πολλά εργαλεία σε μια μικρή συσκευή - λίμα, βερνίκι νυχιών, τρίφτης τακουνιών. Με τη βοήθειά του, μπορούμε να κόψουμε τα νύχια των χεριών και να τους δώσουμε το επιθυμητό σχήμα, να αφαιρέσουμε τα δέρματα, να προετοιμάσουμε την πλάκα για την εφαρμογή βερνικιού και διακοσμητικών, αλλά και να φροντίσουμε τα πόδια, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης της σκληρής επιδερμίδας από τις φτέρνες. Η φρέζα LAFE FRE002 δίνει στα χέρια και τα πόδια σας τέλεια, περιποιημένη εμφάνιση και δεν χρειάζεται να πάτε σε ένα σαλόνι ομορφιάς για αυτό. Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό σαλόνι μανικιούρ στο σπίτι.

• Αθόρυβη και αποτελεσματική λειτουργία χωρίς κραδασμούς.
• Βολικά χειροκίνητα χειριστήρια.
• Δυνατότητα ρύθμισης της φοράς περιστροφής.
• Απλό σύστημα αλλαγής για άκρες και εξαρτήματα φρεζαρίσματος.
• 25.000 σ.α.λ.
• Ισχύς 10W.
• Συνοδεύεται από 5 κόφτες και 6 τακάκια λείανσης, συμπεριλαμβανομένου ενός κωνικού και ενός κυλινδρικού κόφτη.
• Στάση που σας επιτρέπει να χαμηλώνετε το κεφάλι σας ενώ εργάζεστε.

Αποτελεσματικότητα και γρήγορη δράση
Με τη φρέζα LAFE μπορείτε να περιποιηθείτε γρήγορα και επαγγελματικά τα χέρια και τα πόδια σας, να αποκτήσετε το αγαπημένο σας σχήμα νυχιών και να αφαιρέσετε τα αντιαισθητικά πετσάκια. Η συσκευή φτάνει σε ταχύτητα 25.000 στροφών το λεπτό και επομένως είναι κατάλληλη για την αφαίρεση υπολειμμάτων βερνικιού από την πλάκα των νυχιών καθώς και για ποδολογικές θεραπείες. Χάρη στην ισχύ των 10 W, η μηχανή φρεζαρίσματος είναι ιδανική για οικιακές τελετουργίες και η εκτέλεση μανικιούρ ή πεντικιούρ δεν είναι πλέον μια κουραστική, κουραστική δραστηριότητα που απαιτεί επίσκεψη σε επαγγελματικό σαλόνι. Η αθόρυβη και ομαλή λειτουργία της συσκευής κάνει τη φροντίδα των χεριών και των ποδιών χαλαρωτική και δεν προκαλεί ερεθισμούς ή πονοκεφάλους.
Διάφοροι τύποι κοπτικών
Στο σετ με το φρέζα παίρνετε 5 φρέζες και 6 τρίψιμο διαφορετικών κόκκων, καθώς και φορέα για τακάκια λείανσης. Η επιλογή του σωστού κόφτη για μια συγκεκριμένη θεραπεία είναι πολύ σημαντική καθώς η χρήση λάθος μύτης μπορεί να βλάψει το νύχι, να σας κόψει ή η θεραπεία μπορεί να μην είναι πολύ αποτελεσματική. Οι επικαλύψεις έρχονται σε διάφορα σχήματα - συμπεριλαμβανομένων κυλίνδρων και κώνων, χάρη στους οποίους όχι μόνο κόβετε τα νύχια και τους δίνετε σχήμα, αλλά και ματ την πλάκα, αφαιρείτε τις φλούδες και τα υπολείμματα τζελ ή ακρυλικών παρασκευασμάτων. Τα χοντρά επιθέματα είναι εξαιρετικά για την αφαίρεση των κάλων στα πόδια σας.
Βολική λειτουργία
Ο χειρισμός της φρέζας LAFE είναι εξαιρετικά εύκολος και βολικός. Στο σετ, εκτός από το κεφάλι, θα βρείτε και μια ειδική βάση που σας επιτρέπει να απομακρύνετε με ασφάλεια τη συσκευή σε ένα διάλειμμα στην εργασία. Χάρη στον τρόπο λειτουργίας προς τα εμπρός/πίσω, μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση περιστροφής της κεφαλής, γεγονός που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε την πλάκα νυχιών με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.