FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
22 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Φορτιστής ταξιδιού Baseus Σούπερ Si Pro μίνι γρήγορος φορτιστής, C + U, PD 3.0, QC

10,20 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Παραγγελία
Η προσφορά λήγει σύντομα
Βιαστείτε, η προσφορά λήγει σήμερα. Μη διστάσετε να χάσετε την ευκαιρία!

Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Baseus - Finish - Only
Κωδικός SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Μήνυμα Τηλεφωνική κλήση

Φορτιστής ταξιδιού Baseus Σούπερ Si Pro μίνι γρήγορος φορτιστής, C + U, PD 3.0, QC - περιγραφή

Έξυπνος φορτιστής τοίχου με ευρωπαϊκό σύνδεσμο και υποστήριξη για πολλές τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης. Ένα συμπαγές gadget με 2 θύρες: USB τύπου C και USB . Ιδανικό για την ανανέωση της ενέργειας κινητών συσκευών όπως smartphones, tablet ή ακόμα και φορητών υπολογιστών.
Συλλογή γρήγορης φόρτισης - Το αξεσουάρ υποστηρίζει όλες τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) και Γρήγορη φόρτιση (QC 3.0)
Άμεση ανανέωση ενέργειας - Χάρη στις προαναφερθείσες παραλλαγές γρήγορης ανανέωσης ενέργειας, ο εξοπλισμός σας μπορεί να ανακτήσει την πλήρη ισχύ του, ακόμη και αρκετές φορές πιο γρήγορα από ό, τι με τους τυπικούς φορτιστές .
Επίσης για φορητούς υπολογιστές - η τεχνολογία PD σάς επιτρέπει να φορτίζετε όχι μόνο smartphones, αλλά και φορητούς υπολογιστές εξοπλισμένους με θύρα USB Type C . Με το σωστό καλώδιο, ο προσαρμογέας παρέχει ταχύτητα φόρτισης συγκρίσιμη με ένα κλασικό τροφοδοτικό.
2 συσκευές ταυτόχρονα - 2 θύρες που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε και έτσι να ανανεώσετε την ενέργεια 2 συσκευών ταυτόχρονα! Δεν χρειάζεται να περιμένετε να ολοκληρωθεί η φόρτιση του πρώτου υλικού για να συνδέσετε το δεύτερο.
Υλικά υψηλής ποιότητας - Κατασκευασμένα από συνδυασμό πυρίμαχων και ανθεκτικών υλικών: PC και ABS . Ανθεκτικό στις πτώσεις και την υπερβολική θέρμανση.
Έξυπνο τσιπ - Το αξεσουάρ διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης που ρυθμίζει τη βέλτιστη τάση στον συγκεκριμένο εξοπλισμό . Η συσκευή σας θα έχει ακριβώς όσο ρεύμα χρειάζεται για να ανακάμψει στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, χωρίς τον κίνδυνο βλάβης της μπαταρίας.
Διάφορα επίπεδα προστασίας - Μεταξύ άλλων, από υπερφόρτιση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα. Πλήρης προστασία τόσο του εξαρτήματος όσο και των συσκευών που φορτίζονται.
Σκέψη για τους λογαριασμούς μπαταρίας και ηλεκτρικού ρεύματος - Όταν ο εξοπλισμός σας είναι πλήρως φορτισμένος, ο φορτιστής θα απενεργοποιηθεί αυτόματα, φροντίζοντας έτσι την μπαταρία της συσκευής που φορτίζεται και εξοικονομώντας ενέργεια.
Ευρύ φάσμα τάσης τροφοδοσίας - Το εύρος τάσης 100 - 240V επιτρέπει την απρόσκοπτη χρήση του προσαρμογέα σε όλο τον κόσμο. Με τον σωστό προσαρμογέα, μπορείτε να το πάρετε σε οποιοδήποτε ταξίδι!
Προσδιορισμός:

Εμπορικό σήμα: Μπέιζους
Υλικό: PC + ABS
Βύσμα: Ευρωπαϊκό
Θύρες: USB τύπου C PD, USB
Τάση / Ρεύμα (Είσοδος): 100 - 240V / 1.2A
Τάση / Ρεύμα (έξοδος): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Ισχύς: 30W (μέγ.)


Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα

Τρόποι αποστολής

  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές αυτού του χονδρέμπου

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.