FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Φορητή επαγωγική κουζίνα CIK 001A LAFKUC46791

30,03 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1000 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
ROS000533
EAN:
5903886026131
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Μια φορητή επαγωγική κουζίνα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε μια παραδοσιακή κουζίνα πλήρους μεγέθους. Έχετε ένα μικρό διαμέρισμα όπου πρέπει να είστε οικονομικός με τον χώρο ή πότε πότε μαγειρεύετε και απλώς ετοιμάζετε λιχουδιές για βραδινές εξόδους με φίλους; Ή μήπως ταξιδεύετε πολύ και χρειάζεστε μια μικρή συσκευή έγκαιρα για ένα οικόπεδο ή ένα τροχόσπιτο; Η ανεξάρτητη επαγωγική κουζίνα LAFE είναι η τέλεια λύση για εσάς - εξοικονομείτε πολύ χώρο και χρόνο μαγειρεύοντας σε επαγωγική κουζίνα.

• Ένα πεδίο εργασίας.
• Μέγιστη ισχύς: 2000 W.
• Οθόνη LCD.
• Αυτόματη ανίχνευση πλοίου.
• Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης.
• Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης.
• Κομψό γυάλινο τοπ.
• Πόμολο και χειριστήριο κλειδιού.
• Προστασία από υπερθέρμανση.

Οικονομικό μαγείρεμα
Η φορητή κουζίνα LAFE είναι μια συμπαγής συσκευή που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε ένα γεύμα οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Η συσκευή λειτουργεί με τεχνολογία επαγωγής, η οποία εγγυάται υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με άλλες εστίες. Ο πάτος του τηγανιού που τοποθετείται στην εστία θερμαίνεται αμέσως χάρη στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, μειώνοντας τον χρόνο μαγειρέματος κατά περίπου 30%. Από την άλλη πλευρά, μόλις αφαιρέσετε το μαγειρικό σκεύος από την εστία, η θέρμανση σταματά - αυτό είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την ασφάλειά σας όσο και για το μέγεθος του λογαριασμού ρεύματος. Χάρη στην αυτόματη αναγνώριση κατσαρόλας, ο φούρνος αναγνωρίζει αυτόματα τη σωστή κατσαρόλα ή το σωστό τηγάνι - αυτά πρέπει να προσαρμοστούν στην επαγωγική εστία. Αν του βάλετε ένα κανονικό ταψί, ο φούρνος δεν θα ανάψει.
ασφάλεια για την οικογένειά σας
Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με έλεγχο θερμοκρασίας που κυμαίνεται από 60 έως 240 βαθμούς, που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε και τα δύο πιάτα στον ατμό και να τηγανίζετε σε υψηλή θερμοκρασία. Η ανάγνωση των λεπτομερών παραμέτρων λειτουργίας της συσκευής είναι δυνατή μέσω της οθόνης LCD. Οι ενσωματωμένες ενδεικτικές λυχνίες παρέχουν μια πρόσθετη πληροφοριακή λειτουργία, που σας ενημερώνει εάν ο φούρνος λειτουργεί σωστά. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα χρονόμετρο που μπορείτε να ρυθμίσετε στην περιοχή από 5 έως 180 λεπτά - χάρη σε αυτό μπορείτε να κάνετε τη δική σας δουλειά και ταυτόχρονα να είστε σίγουροι ότι τα πιάτα θα προετοιμαστούν όπως πρέπει.
ενσωματωμένος θερμοστάτης
Ο φούρνος LAFE διαθέτει ενσωματωμένο θερμοστάτη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την προστασία από την υπερθέρμανση και την προστασία από πολύ χαμηλή και πολύ υψηλή τάση. Αυτό καθιστά τη συσκευή ασφαλή στη χρήση.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.