FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
14 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Φορητή διζωνική επαγωγική κουζίνα CIK 002A LAFKUC46792

64,80 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1000 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
ROS000533
EAN:
5903886026131
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Μια φορητή επαγωγική κουζίνα είναι η τέλεια λύση για όσους ταξιδεύουν πολύ ή θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο στην κουζίνα. Με αυτή τη συμπαγή συσκευή μπορείτε να ετοιμάζετε γεύματα οπουδήποτε - η μόνη προϋπόθεση είναι η πρόσβαση στην ηλεκτρική εγκατάσταση. Η σόμπα LAFE είναι ιδανική για ένα μικρό διαμέρισμα ή κουζίνα για άτομα που μαγειρεύουν περιστασιακά, καθώς και για εξοχική κατοικία σε οικόπεδο αναψυχής.

• Δύο ζώνες μαγειρέματος.
• Μέγιστη ισχύς: 3500 W.
• Οθόνη LCD.
• Αυτόματη ανίχνευση πλοίου.
• Αυτόματη απενεργοποίηση.
• Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης.
• Κλειδαριά.
• Προστασία από υπερθέρμανση.

εξοικονόμησε ενέργεια
Η φορητή κουζίνα LAFE έχει δύο σειρές εργασίας με μέγιστη ισχύ 2000W και 1500W Είναι μια συσκευή που λειτουργεί με την αρχή της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής, που σημαίνει ότι ο ηλεκτρισμός βρίσκεται στο δοχείο στο οποίο ετοιμάζουμε το φαγητό, μετατρέπεται απευθείας σε θερμικό ενέργεια. Ως αποτέλεσμα, η εστία δεν θερμαίνεται και παραμένει λειτουργικά αξιόπιστη. Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας εξοικονομείτε και ρεύμα, καθώς ο συνολικός χρόνος μαγειρέματος μειώνεται κατά 30% και η απώλεια θερμότητας κατά την προετοιμασία του φαγητού είναι σημαντικά μικρότερη από ό,τι με τις εστίες με κεραμική εστία. Το μεγάλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι η αυτόματη αναγνώριση πιάτων - χάρη σε αυτό, η σόμπα ξεκινά μόνο όταν τοποθετήσετε μια κατάλληλη κατσαρόλα ή τηγάνι στον πάγκο εργασίας.
Μαγειρέψτε το όπως σας αρέσει
Η σόμπα LAFE είναι εξοπλισμένη με πάγκο με ζώνες μαγειρέματος από ανθεκτικό γυαλί, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό στα φορτία. Η απουσία δυσπρόσιτων γωνιών και ρωγμών διευκολύνει τη διατήρηση της καθαριότητας και θα παραμείνει λειτουργική και αισθητική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας στην περιοχή από 60 έως 240 μοίρες σας επιτρέπει να προετοιμάσετε οποιοδήποτε πιάτο, από θρεπτική σούπα μέχρι αρωματική μπριζόλα σολομού. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο χρονόμετρο, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα γεύματά σας θα είναι πάντα έτοιμα στην ώρα τους. Ο φούρνος είναι πολύ εύκολος στη χρήση – λειτουργεί με πάνελ αφής και κουμπί.
Ασφαλής χρήση
Η φορητή κουζίνα LAFE είναι μια ασφαλής στη χρήση συσκευή που είναι επίσης ιδανική για χρήση σε κουζίνα για ηλικιωμένους. Η γυάλινη επιφάνεια θερμαίνεται μόνο εκεί που βρίσκεται το ζεστό τηγάνι, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο εγκαυμάτων καθώς η υπόλοιπη περιοχή παραμένει κρύα. Ο φούρνος διαθέτει επίσης κλειδαριά λειτουργίας, η οποία είναι κλειδαριά για παιδιά. Ο ενσωματωμένος θερμοστάτης προσφέρει πρόσθετη προστασία από υπερθέρμανση, πολύ χαμηλή και πολύ υψηλή τάση. Ένα βασικό πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι η κουζίνα διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης μετά από 2 ώρες - αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφάλεια των ηλικιωμένων που θα μπορούσαν εύκολα να ξεχάσουν τη συσκευή που λειτουργεί.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.