FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΓΕΝΝΗΣ

2,81 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 παρτίδες
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ρωσία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
SCR(2)-SIB
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΓΕΝΝΗΣ
Για ξηρό και φυσιολογικό δέρμα

Ένα καλά περιποιημένο πρόσωπο και ομαλό δέρμα είναι σημάδια της νεολαίας και της υγείας. Τα κύτταρα του δέρματος ενημερώνονται συνεχώς, αλλά λόγω των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία και των επιβλαβών επιπτώσεων του περιβάλλοντος, τα παλαιά νεκρά κύτταρα παύουν να ενημερώνονται εγκαίρως. Αυτό το δέρμα καθορίζει βαρετές, ξηρές, άνισες, λεπτές ρυτίδες εμφανίζονται. Για να αφαιρέσετε τα παλαιά κύτταρα και να ανανεώσετε το δέρμα, χρησιμοποιήστε ένα φυσικό απολέπιση προσώπου. Καθαρίζει απαλά το χόριο όχι μόνο από το νεκρό στρώμα της επιδερμίδας αλλά και από τα υπολείμματα καλλυντικών, σκόνης, λίπους που έχουν συσσωρευτεί στους πόρους του δέρματος και εμποδίζουν το οξυγόνο, την υγρασία και τα χρήσιμα στοιχεία να φτάσουν στα βαθύτερα στρώματα το δέρμα.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Wheat protein, Citrus aurantium essential oil, Jasminum grandiflorum essential oil, Aniba rosaeodora essential oil, Patchouli essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Cucumis sativus extract, Arctium lappa extract, Juglans regia extract, Urtica dioica extract, Kojic Acid, Malic Acid.

Μαλακό τρίβει για ξηρό και φυσιολογικό δέρμα τροφοδοτεί βαθιά και ενυδατώνει το λεπτό δέρμα. Η λεπτή λειαντική βάση του οστού βερίκοκου αποκαθιστά την ελαστικότητα, απαλά απολέπιση των νεκρών σωματίων του δέρματος. Το σύμπλεγμα των φυσικών συστατικών βοηθά στην ευθυγράμμιση της χροιάς, αναζωογονεί και τρέφει με χρήσιμα στοιχεία. Η επεξεργασία είναι κατάλληλη για ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.
ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Κέλυφος βερίκοκου σε θρυμματισμένη μορφή προάγει τον βαθύ καθαρισμό των πόρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με τον τρόπο αυτό τονώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών. Το βούτυρο Shea ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από το περιβάλλον. Η πρωτεΐνη του σίτου εξομαλύνει την μικροσφαίρα του προσώπου, καταπολεμά το χαλάρωμα και τις ρυτίδες, αποκαθιστά την ισορροπία του δέρματος. Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού αποκαθιστά την ομαλότητα της επιδερμίδας, ανακουφίζει από την ένταση των μυών, λευκώνει και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος Το αιθέριο έλαιο Jasmine ανακουφίζει το δέρμα από το στέγνωμα και το ξεφλούδισμα, εξισορροπεί την επιδερμίδα, θεραπεύει μικρούς τραυματισμούς και ρωγμές. Το αιθέριο έλαιο του Rosewood έχει βακτηριοκτόνο αποτέλεσμα, ανακουφίζει αποτελεσματικά τις αλλεργικές αντιδράσεις, την ερυθρότητα και τον ερεθισμό. Διεγείρει τις προστατευτικές λειτουργίες του δέρματος. Το αιθέριο έλαιο Patchouli παρέχει βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, εξαλείφει το ξεφλούδισμα, αποκαθιστά την ακτινοβολία και το απαλό χρώμα του δέρματος. Η βιταμίνη Ε αποτρέπει τη γήρανση του δέρματος, αυξάνει την ελαστικότητά του, ομαλοποιεί την ισορροπία των λιπιδίων. Τα εκχυλίσματα αγγουριού και μπακαλιάρου διατηρούν την υγρασία, λευκάνουν και εξαλείφουν τις λεπτές ρυτίδες στο δέρμα.

Μέθοδος εφαρμογής:
Εφαρμόστε σε ενυδατωμένο δέρμα, κάνετε μασάζ με ελαφρές κυκλικές κινήσεις, ξεπλύνετε καλά με νερό. Χρησιμοποιήστε όχι περισσότερο από 1-2 φορές την εβδομάδα. Δεν συνιστάται να χρησιμοποιείται αν υπάρχει βλάβη στο δέρμα, αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Χρησιμοποιείται μόνο για εξωτερική χρήση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 50 ± 5 ml

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 1 έτος, μετά το άνοιγμα 3 μηνών.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.