MAY SALE
-30%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

2,28 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 παρτίδες
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ρωσία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
ZUP(5)-SIB
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

100% φυσική θεραπευτική και προφυλακτική οδοντόπαστα Η SIBERINA παρέχει αποτελεσματική και ήπια φροντίδα ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας. Αποτρέπει την εμφάνιση τερηδόνας, ενισχύει τα ούλα, έχει αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα. Δίνει ένα ευχάριστο άρωμα και φρεσκάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατάλληλο για ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δόντια.

Δημιουργήθηκε από φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας. Χωρίς φθόριο, SLS, παραμπέν, τεχνητά συντηρητικά, αρτύματα και χρωστικές.

INCI: Calcium carbonate, Glicerin, Aqua, Xilitol, Coco-glucoside, Maris Sal, Citric Acid, Menthol, Xantan gum, Abies alba essential oil, Pinus silvestris essential oil, Spirulina maxima, Betula pubescens extract, Hypericum perforatum extract, Quercus robur extract, Urtica dioica extract, Tilia cordata extract, Matricaria chamomilla extract, Pinus silvestris extract.

Τα ενεργά συστατικά των οδοντόπαστες παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς η αποτελεσματική τους δράση εξαρτάται από την ομορφιά και την υγεία των δοντιών σας. CARBONATE ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ - ένα φυσικό ορυκτό είναι πολύ λεπτά. Παρέχει αφαίρεση πλάκας και ταρτάρου χωρίς να βλάπτει το σμάλτο. ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΔΙΑ FIR ΚΑΙ PINE ενισχύουν τα δόντια και τα ούλα, αποτρέπουν την περιοδοντική νόσο. Έχετε ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Το ΕΞΑΤΜΙΣΗ της ΒΑΦΗΣ έχει την επίδραση mikroplomby - "γυαλίζει" τις ρωγμές στο σμάλτο των δοντιών, μπλοκάρει τα οδοντικά κανάλια, μειώνει την ευαισθησία των δοντιών. Το XYLITOL μειώνει σημαντικά τον αριθμό των βακτηρίων καρσιώσεως. Ευθυγραμμίζει την ισορροπία όξινης βάσης της στοματικής κοιλότητας. Επιταχύνει σημαντικά την απορρόφηση ορυκτών από το σμάλτο των δοντιών. Η ΑΛΑΤΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στα δόντια και τα ούλα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα πάστας στην οδοντόβουρτσα. Μασάζ τα δόντια σας για 2-3 λεπτά, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Μετά τη διαδικασία ξεπλύνετε το στόμα καλά με ζεστό νερό.

ΟΓΚΟ: 50 ml

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 1 έτος.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.