FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
22 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

5,05 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 παρτίδες
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ρωσία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
BLBR(2)-SIB
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Το ξύρισμα είναι μια αναγκαστική διαδικασία για τους περισσότερους άνδρες και γυναίκες. Για να το κάνετε πιο ευχάριστο και να βοηθήσετε στην απομάκρυνση των συνεπειών του ξυρίσματος. Μερικές φορές, όταν χρησιμοποιείτε μια μηχανή ή μια ξυριστική μηχανή με τρίχες, αφαιρείτε το ανώτερο στρώμα του δέρματος και εκθέτετε το επόμενο στρώμα της επιδερμίδας, το οποίο δεν είναι ακόμη προσαρμοσμένο στο περιβάλλον. Καθαρίστε το δέρμα και να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα μπορεί να χρησιμοποιήσετε μετά το ξυρίσματος ξυρίσματος. Τρέφει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα, απολυμαίνει, αποκαθιστά τη φυσική του οξύτητα, δεν επιτρέπει στην παθογόνο χλωρίδα να φράξει τους πόρους. Το καλύτερο βάλσαμο μετά το ξύρισμα είναι αυτό που επιλέγεται από τον τύπο δέρματος και στη σύνθεση του δεν περιέχει χημικά επιθετικά συστατικά, κατά προτίμηση ένα εμπορικό σήμα.

ΣΥΝΘΕΣΗ:
αποσταγμένο νερό, αμυγδαλέλαιο, κιτρικό στεατικό γλυκερυλεστέρα, κητυλικό στεατικό αλκοόλ, αραχινέλαιο, έλαιο καρυδιού, ελαιόλαδο, βούτυρο Shea, κερί candelilla, γαλακτικό οξύ, D-πανθενόλη, αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου, αιθέριο έλαιο μέντας, γλυκερίνη, βιταμίνη Ε, εκχύλισμα, εκχύλισμα αλόης, εκχύλισμα καλέντουλας, εκχύλισμα βακκίνιων, εκχύλισμα λεμονιού, εκχύλισμα μέντας, εκχύλισμα φύτρου, εκχύλισμα φύτρου, φούκκα, εκχύλισμα πικραλίδα, εκχύλισμα τσουκνίδας, εκχύλισμα καλαμών.
INCI: έλαιο Aqua, Amygdalus Dulcis (γλυκό αμύγδαλο), κιτρικό στεατικό γλυκερυλεστέρα, κιταρίλη αλκοόλης, έλαιο αργάνης, έλαιο σπόρου Juglans regia, ελαιόλαδο, βούτυρο πεπτίδιο Parkii (Shea), κηρό Euphorbia cerifera, γαλακτικό οξύ, (Rosmarinus Officinalis) αιθέριο έλαιο, αιθέριο έλαιο Mentha Piperita, γλυκερίνη, οξικό τοκοφερόλη, εκχύλισμα Magololia Officinalis, εκχύλισμα Aloe vera, εκχύλισμα Calendula officinalis, εκχύλισμα οξυκώδους Vaccinium, εκχύλισμα εσπεριδοειδών εσπεριδοειδών, εκχύλισμα Menhta piperita, εκχύλισμα Laminaria japonica, Fucus εκχύλισμα φυσαλίδου, εκχύλισμα Taraxacum officinale, εκχύλισμα Urtica dioica, εκχύλισμα Acorus calamus.

Τα αιθέρια έλαια και τα φυσικά εκχυλίσματα στη σύνθεση παρέχουν μια προσεκτική φροντίδα που είναι σε θέση να διατηρήσει τη νεολαία του αρσενικού δέρματος, τη φυσική και υγιή εμφάνιση του. Το ARGAN OIL τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Το ελαιόλαδο μαλακώνει το δέρμα, διατηρεί την υγρασία, σχηματίζει ένα αεροστεγές φράγμα, ενώ δεν εμποδίζει την κανονική λειτουργία του δέρματος. Έχει απολυμαντικό και επούλωση της πληγής. Το Rosemary ESSENTIAL OIL εξασφαλίζει την ανακούφιση του δέρματος, μαλακώνει τις τραχίες περιοχές του δέρματος, απομακρύνει τις νεκρές περιοχές του δέρματος, αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το PEPPERMINT ESSENTIAL OIL αναζωογονεί, "ξυπνάει" το δέρμα, αυξάνει τις προστατευτικές λειτουργίες της επιδερμίδας. Το Λεμόνι EXTRACT έχει λευκαντικό, αναζωογονητικό αποτέλεσμα, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα βάλσαμο στο δέρμα μετά το ξύρισμα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100 ± 10 ml

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 1 έτος. Μετά το άνοιγμα αποθηκεύστε 3 μήνες.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.