FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

4,46 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 παρτίδες
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ρωσία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
MOL(2)-SIB
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το σώμα γάλα είναι ένα ανάλογο της κρέμας, έχει τις ίδιες ιδιότητες, έχει μόνο μια υγρά υφή. Σε αντίθεση με τις κρέμες στο γάλα λιγότερο λίπος, τρέφει, ενυδατώνει το δέρμα, διανέμει ένα λεπτό στρώμα χωρίς να φράζει τους πόρους. Έχοντας μια ελαφριά και λεπτή υφή, το γάλα εφαρμόζεται εύκολα στο δέρμα, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει κολλώδες στρώμα. Λόγω όλων των χαρακτηριστικών του σώματος το γάλα χρησιμοποιείται συχνά το καλοκαίρι και το πρωί, επειδή δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί.

INCI: Aqua, Flores Centaureae cyanus water, Rosa gallica L. water, Pinus silvestris water, Salvia officinalis water, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf gel, Gliceril citrate, Lactate, Linoleate, Oleate, Glicerin, Wheat protein, Sodium lactate, Ribes Nigrum (Black Currant) seed oil, Prunus armeniaca seed oil, Vitis vinifera oil, Xantan gum, Jasminum grandiflorum essential oil, Lippia Citriodora leaf essential oil, Palmarosa essential oil, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Сеntaurea cyanus extract, Betula extract, licorice extract, Tussilago farfara extract, Rosa cinnamomea extract, Citrus limon extract, Rubur idaeus extract, Rubus chamaemorus extract, Amaranthus cruentus extract, Benzyl Alcohol, Potassium sorbate.

Αναζωογονητικό γάλα σώματος με βάση τα έλαια και τα εκχυλίσματα έχει πραγματικά μαγικό αποτέλεσμα στο δέρμα, ενυδατώνει, αναζωογονεί και μαλακώνει. Το γάλα αποκαθιστά την επιδερμίδα μετά από επιθετικές περιβαλλοντικές επιδράσεις, έχει αντιφλεγμονώδη, μαλακτικά, αντι-αλλεργικά και θεραπευτικά αποτελέσματα. Η γέλη της Aloe Vera αναζωογονεί και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, διεισδύει εύκολα βαθιά μέσα στην επιδερμίδα, παράγοντας έτσι αναγέννηση των κυττάρων. Η πρωτεΐνη του σιταριού έχει παρόμοια σύνθεση πρωτεΐνης με το δέρμα, βοηθά στην ευθυγράμμιση της μικρολειτουργίας του. Παρέχει ενεργό διατροφή της επιδερμίδας, εξαλείφει το ξεφλούδισμα. Το έλαιο μαύρης σταφίδας αποκαθιστά τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος, αποδίδει αποτελεσματικά την υγρασία στα βαθύτερα στρώματα και το κρατά εκεί, εξαλείφει το ξεφλούδισμα. Το έλαιο βερίκοκου βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Τα αιθέρια έλαια Jasmine και palmarose ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα, συμβάλλοντας στην ταχεία αναγέννηση των κυττάρων. Η βιταμίνη Ε αποτρέπει τη γήρανση του δέρματος, αυξάνει την ελαστικότητά του, ομαλοποιεί την ισορροπία των λιπιδίων. Τα εκχυλίσματα του βατόμουρου και του νεροχύτη επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, την προστατεύουν περαιτέρω από τις αρνητικές επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Για εξωτερική χρήση. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα γάλακτος για να καθαρίσετε το ξηρό δέρμα με κυκλική κίνηση, κατανέμοντας ομοιόμορφα ένα λεπτό στρώμα.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ:
Φυλάσσεται σε θερμοκρασία από +5 έως +25 g.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 200 ml

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 1 έτος, 3 μήνες. μετά το άνοιγμα



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.