WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Extreme Heat & Πυράντοχες Δερμάτινα γάντια με Kevlar Δέσιμο, ανά

5,68 € /ζευγάρι τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100 ζευγάρια
Διαθέσιμη ποσότητα
5231 ζευγάρια
Χώρα
Ηνωμένο
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 χρόνος

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

EXTREME ΑΝΤΙΘΕΡΜΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ▶ δέρμα επιφάνεια Πλήρης αγελάδα διαίρεση (το οποίο κατασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα δέρμα υψηλής ποιότητας αγελάδα με πάχος βάθος ανωτέρω 1,2 χιλιοστά), θερμομόνωση και μαλακό ιδρώτα υδρόφιλο βαμβάκι στο εσωτερικό, μανσέτες denim, που κάνουν αυτά τα γάντια για να αντέχουν θερμοκρασίες τουλάχιστον 662 ° F (350 ° C) και αρκετό για να χειριστεί περισσότερες από τις εργασίες υψηλής θερμοκρασίας.
είναι παχιά και SOFT ▶ Αυτά τα γάντια κατασκευασμένα από συγκεκριμένα τμήματα της αγελάδας, το οποίο δεν είναι μόνο παχύ αλλά και μαλακό και εύκαμπτο με εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα / φωτιά και αντοχή σε σκίσιμο, κομμένα αντίσταση και μέτρια αντίσταση του πετρελαίου. Έτσι, μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την αποδοτικότητα της εργασίας σας.
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ KEVLAR ραφές ▶ ανθεκτικά Αυτή η θερμότητα γάντια χρησιμοποιεί νήμα Kevlar, που σημαίνει ότι περισσότερο ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες από ό, τι άλλα γάντια ανθεκτικά στη θερμότητα και δεν είναι εύκολο να σπάσει, πολύ κατάλληλο για την εργασία υψηλής-θερμοκρασίας. Ενισχυμένη παλάμη να αμβλύνουν τα χέρια κατά την εργασία με βαριά βάρος ή αιχμηρές απόδοση objects.Excellent στη συγκόλληση βαρέως τύπου, πιάνοντας ζεστό πράγματα όπως σόμπα & μαγειρικά σκεύη & καύση άνθρακα ή καυσόξυλα.
WIDE ▶ ΕΥΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Η παρούσα χαρακτηριστικά του συνοδηγού και την άριστη ποιότητα το καθιστούν χρήσιμο για συγκόλλησης, Γκριλ, μπάρμπεκιου, ξυλόσομπα, Φούρνος, Τζάκι, κοπής, κηπουρική, κάμπινγκ, Campfire, Χειρισμός των ζώων και πολλά άλλα.
Επαγγελματική κατασκευή ▶ Kim Yuan έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή δερμάτινα γάντια εργασίας, έτσι ώστε να γνωρίζουν πώς να επιλέξετε υψηλής ποιότητας δέρμα και το κάνει γάντια εργασίας υψηλής ποιότητας, είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα γάντια μπορεί να συγκριθεί με τις ανάλογες γάντια η αγορά.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.