FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
5 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Εξωτερικό Χρώμα Noua

0,75 € /λίτρο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
30 λίτρα
Διαθέσιμη ποσότητα
1000 λίτρα
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
15 ημέρες
Κωδικός SKU:
C1525613
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Είναι ένα χρώμα που πλένεται για προσόψεις με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: δυνατότητα πλύσης καλή αντοχή στη φυσική, χημική και καιρική αντοχή, καλή τριβή, καλή κρυψώνα, γρήγορο στέγνωμα, διαπερατότητα υδρατμών, καλή πρόσφυση στο υπόστρωμα, μια μεμβράνη uni¬formă περαιτέρω, ματ, η οποία γεμίζει πολύ καλά στους πόρους.

Εφαρμογές: χρησιμοποιείται για προσόψεις και εσωτερικές επιφάνειες φινιρίσματος που υπόκεινται σε φθορά (π.χ. κτίρια). Συνιστάται για όλες τις επιφάνειες τοίχων, κοινές, τούβλο, γύψο, γυψοσανίδα, κλπ. Μπορεί να εφαρμοστεί με συνέπεια πάνω από την παλιά τοιχοποιία. Δεν συνιστάται uti¬lizarea βαφείο Οι υποδοχές και άλλα μέρη της πρόσοψης που έρχονται σε επαφή με το δάπεδο εξασφαλίζονται μόνο μετά από κατάλληλη σφράγιση.

Βάση προετοιμασίας επιφάνειας: Νέα βαφή μπορεί να εφαρμοστεί σε επιφάνειες ισοπεδωμένες, καθαρές, ξηρές και φέρουσες υπό φορτίο (χωρίς ουσίες που μπορούν να αποτρέψουν την πρόσφυση: γράσο, άσφαλτος, σκόνη κ.λπ.).

Οδηγίες χρήσης: Πριν από τη χρήση, τα περιεχόμενα του κάδου πρέπει να αναμειγνύονται προσεκτικά. Μην αναμιγνύετε με άλλα χρώματα. Ανεξάρτητα από τον τύπο τους, οι επιφάνειες πρέπει να προετοιμαστούν με ακρυλικά χρώματα Primer Expert. Μετά την εφαρμογή του αστάρι θα συνιστάται ο χρόνος στεγνώματος μεταξύ 4 και 6 ωρών. Η νέα εξωτερική βαφή εφαρμόζεται με βούρτσα, ρολό ή ψεκάζεται σε δύο στρώσεις αέρα λιγότερο. Για να αποφευχθούν τα δολώματα και οι εναποθέσεις, κάθε στρώση χρώματος θα εφαρμοστεί σε ένα μόνο βήμα (χωρίς διακοπή). Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να προστεθεί έως και 10% νερό για να ληφθεί μια πιο υγρή συνοχή και στη συνέχεια να ομογενοποιηθεί. Υπάρχει ένα διάλειμμα recoman¬dată 2 ώρες μεταξύ της εφαρμογής των στρωμάτων (σε θερμοκρασία 20 ° C και σχετική υγρασία 60%).

Εύρος: Η νέα εξωτερική βαφή μπορεί να καλύψει 10 έως 12 m2 / L σε ένα παλτό, ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα της στήριξης. Συσκευασία: πλαστικός κάδος. Αποθήκευση: Σε δροσερό, ξηρό, θερμοκρασίας μεταξύ 5 ° C και 30 ° C στην αρχική συσκευασία, κλειστό. Βεβαιωθείτε εντός 24 μηνών από την ημερομηνία παρασκευής με τους όρους συσκευασίας και depozitare να συμμορφώνονται. Δείτε την ημερομηνία παρασκευής και τις παρτίδες που αναγράφονται στη συσκευασία.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.