Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Έξυπνη ζυγαριά μπάνιου με Bluetooth 4.0 με αντίστοιχη εφαρμογή BalanceLine

6,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
450 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Apple
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Γενικές πληροφορίες για την κλίμακα:

Με τις κλίμακες ανάλυσης σώματος Balance Line, ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθείτε τις αξίες και την υγεία του σώματός σας μακροπρόθεσμα και να μοιραστείτε την πρόοδο με τους φίλους ή την οικογένειά σας είναι; ίσως βοηθήσεις άλλους ανθρώπους να αποκτήσουν θάρρος και να σπάσουν το ?κάθαρμα; να νικήσει και να γίνει ξανά σωματικά δραστήριος.


ΥΓΕΙΑ: Χάρη στις διάφορες λειτουργίες, είναι δυνατό σε σχέση με την εφαρμογή να παρακολουθείτε τη φυσική σας κατάσταση ανά πάσα στιγμή μέσω του smartphone σας και να μετατρέπετε τις αρνητικές τιμές σε θετικές συμπληρώνοντας τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Με τη βοήθεια της εφαρμογής (συμβατή με την εφαρμογή "Υγεία" της Apple), η οποία είναι κατάλληλη για smartphone iOS και Android, μπορείτε όχι μόνο να προσδιορίσετε το βάρος σας, αλλά και, για παράδειγμα, τις ακόλουθες τιμές: ποσοστό σωματικού λίπους, μυϊκή μάζα ΔΜΣ (δείκτης μάζας σώματος), BMR (μεταβολικός ρυθμός), βάρος νερού, σκελετικοί μύες και βάρος οστών. Ξεκινήστε την ανάλυση ΑΜΕΣΑ, γιατί περιλαμβάνονται οι μπαταρίες για τη ζυγαριά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ: Όλοι ξέρουν την απερίγραπτη αίσθηση όταν πατάς στη ζυγαριά και ξαφνικά είσαι 1-2 κιλά ελαφρύτερος. Αποτυπώνετε αυτή τη στιγμή μέσω της εφαρμογής ή τη μοιράζεστε εύκολα και γρήγορα με τους φίλους ή την οικογένειά σας; μπορείτε να ενθαρρύνετε άλλους ανθρώπους να ενεργήσουν οι ίδιοι με τις επιτυχίες σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Τέσσερις πολύ ευαίσθητοι αισθητήρες διασφαλίζουν ότι η ζυγαριά ενεργοποιείται απευθείας όταν στέκεστε πάνω τους. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να το απενεργοποιήσετε, καθώς θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις τα στατιστικά έχουν μεταφορτωθεί στην εφαρμογή ή αφού μείνει σε αδράνεια για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν χρησιμοποιήσετε τη ζυγαριά, αφαιρέστε τις κάλτσες σας έτσι ώστε τα πόδια σας να είναι σωστά συνδεδεμένα και στα τέσσερα ηλεκτρόδια. Για να έχετε την πιο ακριβή δυνατή ανάγνωση, συνιστούμε να τοποθετείτε τη ζυγαριά μόνο σε επίπεδο, σκληρό δάπεδο.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.