FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Εξαιρετικά πρώιμη κλημεντίνη υψηλής ποιότητας και εύκολο στο ξεφλούδισμα. Το δέντρο από το οποίο γεννιούνται δεν έχει αγκάθια και είναι στενόφυλλο. Ο καρπός του είναι γλυκός και πολύ sim

0,85 € /κιλό τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Προς διαπραγμάτευση

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
6 παλέτες
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ισπανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 μήνας

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

✨ • Μανταρίνια από τη Βαλένθια, Pure Mediterranean Essence χωρίς επιβλαβείς θεραπείες! ✨?

Ανακαλύψτε την αυθεντική εμπειρία των μανταρινιών της Βαλένθια, που καλλιεργούνται με πάθος και παραδίδονται απευθείας στην επιχείρησή σας σε όλη την Ευρώπη και την Ισπανία. Να είστε υπερήφανοι που προσφέρετε στους πελάτες σας τη φρεσκάδα της φύσης χωρίς συμβιβασμούς, καθώς τα μανταρίνια μας καλλιεργούνται χωρίς υγρές επεξεργασίες ή ρύπους. Κάντε το κατάστημά σας τον προτιμώμενο προορισμό για τους λάτρεις των φρέσκων μανταρινιών!

? Ανταύγειες:
- ? Βιώσιμη καλλιέργεια: Τα μανταρίνια μας καλλιεργούνται στα ηλιόλουστα εδάφη της Βαλένθια με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους. Δεσμευμένοι στη βιωσιμότητα, εγγυόμαστε ένα αγνό και φυσικό προϊόν.

- ? Χωρίς υγρές επεξεργασίες: Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μανταρίνια χωρίς υγρές επεξεργασίες ή ρυπογόνα προϊόντα. Εκτιμούμε την υγεία των πελατών σας και το περιβάλλον, ποντάροντας στη φρεσκάδα χωρίς συμβιβασμούς.

- ? Εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη και την Ισπανία: Από τα χωράφια της Βαλένθια μέχρι την επιχείρησή σας, επεκτείνουμε την ποιότητα των μανταρινιών μας στους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη και την Ισπανία. Κατακτήστε νέες αγορές με την αυθεντική μεσογειακή ουσία!

- ? Οικολογική συσκευασία: Κάθε μανταρίνι συσκευάζεται προσεκτικά σε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την ποιότητα καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Μια άψογη παρουσίαση για τους απαιτητικούς πελάτες σας.

- ? Εξαιρετική ποικιλία: Απολαύστε μια ποικιλία από μανταρίνια, το καθένα επιλεγμένο για τη μοναδική γεύση και την εξαιρετική ποιότητά του. Από κλασικές κλημεντίνες μέχρι γλυκά Satsumas, έχουμε την τέλεια προσφορά για την πελατεία σας.

Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει προσφέροντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Βαλένθια. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε για τις επιλογές χονδρικής τιμολόγησης και πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να φέρουμε την αυθεντική φρεσκάδα των μανταρινιών της Βαλένθια στην επιχείρησή σας.

? Καλέστε τώρα και προσφέρετε στους πελάτες σας την καθαρότητα και τη φρεσκάδα των μανταρινιών μας από τη Βαλένθια! ✨

Η τιμή θα εξαρτηθεί από τα διαμετρήματα και την ποιότητα του προϊόντος



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.