FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
22 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Εσωτερικό χρώμα Montblanc

1,93 € /λίτρο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
30 λίτρα
Διαθέσιμη ποσότητα
1000 λίτρα
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Montblanc
Ο χρόνος παράδοσης
15 ημέρες
Κωδικός SKU:
C1525608
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Πρόκειται για μια λευκή λάκα βασισμένη σε διασπορές ακρυλικού στυρολίου, χρωστικές ουσίες και πληρωτικά πλαστικοποιημένο προϊόν, το οποίο δίνει ένα βέλτιστο κάλυμμα, αναπνεύσιμο τοίχο, βέλτιστη πρόσφυση, πολύ καλή αντοχή στο πλύσιμο και ευκολία εφαρμογής. συνηθισμένοι σοβάδες, γύψος, τοιχοποιία, πέτρα, τούβλο, πάνελ γυψοσανίδας, σκυρόδεμα και επίσης ως βαφή ανακαίνισης πάνω από παλιά ανθεκτικά χρώματα: χρησιμοποιείται για τη βαφή όλων των επιφανειών ορυκτής βάσης.

Βάση προετοιμασίας επιφάνειας: η βαφή μπορεί να εφαρμοστεί σε επιφάνειες ισοπεδωμένες, καθαρές, ξηρές και φέρουσες ουσίες (χωρίς ουσίες που μπορούν να αποτρέψουν την πρόσφυση: γράσο, άσφαλτος, σκόνη κ.λπ.).

Οδηγίες χρήσης: Πριν από τη χρήση, τα περιεχόμενα του κάδου πρέπει να αναμειγνύονται προσεκτικά. Μην αναμιγνύετε με άλλα χρώματα. Ανεξάρτητα από τον τύπο τους, οι επιφάνειες πρέπει να προετοιμαστούν με ακρυλικό αστάρι. Μετά την εφαρμογή του αστάρι θα συνιστάται ο χρόνος στεγνώματος μεταξύ 4 και 6 ωρών. Το χρώμα εφαρμόζεται με βούρτσα ή ρολό ή ψεκασμό σε δύο στρώσεις. Κάθε στρώμα πρέπει να εφαρμόζεται σε ένα βήμα (χωρίς διακοπή). Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να προστεθεί έως και 10% νερό για να ληφθεί μια πιο υγρή συνοχή και στη συνέχεια να ομογενοποιηθεί.

Χρόνος στεγνώματος επιφάνειας (για σημείωση): 2 ώρες (σε θερμοκρασία 20 ° C και σχετική υγρασία 60%). Συνολικός χρόνος στεγνώματος: 24 ώρες.

Εύρος: Mont Blanc χρώμα 12 έως 14 m2 κάλυμμα / L / στρώμα, ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα της υποστήριξης. Τέλεια κάλυψη σε ένα μόνο στρώμα.

Αποθήκευση: στεγνώστε σε θερμοκρασίες μεταξύ 5 ° C-30 ° C στην αρχική συσκευασία, χωρίς να ανοιχτεί.

Συσκευασία: πλαστικός κάδος με δίχτυ - 15L, 2.5L και 8.5L.

Διάρκεια ζωής: 24 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής σύμφωνα με τις διατάξεις συσκευασίας και αποθήκευσης. Δείτε την ημερομηνία παρασκευής και τις παρτίδες που αναγράφονται στη συσκευασία.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.