FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Επιλεγμένα μαύρα μπαστούνια μπαμπού Premium μήκους (57"-61" / 145cm-155cm) για κατασκευή μπαστουνιών πεζοπορίας, shakuhachi, φλάουτα

από 20,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 80,00 €

Προς διαπραγμάτευση
40,00 € από 1 μεχρί 10 τεμάχια
30,00 € από 20 μεχρί 40 τεμάχια
20,00 € από 80 μεχρί 160 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
2 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
200 τεμάχια
Χώρα
Κίνα
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
30 ημέρες
Κωδικός SKU:
BBS1001
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Μοναδικά επιλεγμένα μαύρα μπαστούνια μπαμπού μήκους Premium (57 "-61" / 145cm-155cm) για τη δημιουργία μπαστουνιών πεζοπορίας, shakuhachi, φλάουτων και Xiao - χονδρική
Ανακαλύψτε την αποκλειστική συλλογή μας από premium μαύρα μπαστούνια μπαμπού, επιλεγμένα με το χέρι για μια σειρά χρήσεων, όπως χειροτεχνία υψηλής ποιότητας μπαστουνιών πεζοπορίας και πεζοπορίας, shakuhachi, φλάουτα, xiao και πολλά άλλα. Ιδανικό για χονδρεμπόρους, λάτρεις του DIY και επαγγελματίες τεχνίτες.
Το πιο σημαντικό είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, τουλάχιστον καθιστώντας την αξία του τελικού προϊόντος 5-10 φορές υψηλότερη.
Προδιαγραφές προϊόντων:
Μήκος: Κυμαίνεται από 57 έως 61 ίντσες (145cm έως 155cm).
Υλικό: Φυσικό μαύρο μπαμπού, παλαιωμένο πάνω από 4 χρόνια, εξασφαλίζοντας αντοχή και ποιότητα.
Διάμετρος: Τα μπαστούνια μπαμπού έχουν διάμετρο περίπου 2,0 έως 3,0 cm (0,78 έως 1,18 ίντσες).
Διάμετρος μπάλας χεριού: Περίπου 3,0 έως 4,0 cm (1,18 έως 1,57 ίντσες).
Χαρακτηριστικά: Κάθε ραβδί είναι επικαλυμμένο με κερί, προσφέροντας ακαμψία και ανοχή. Το μοναδικό σχήμα κάθε κομματιού τα καθιστά κατάλληλα για διάφορες χρήσεις.
Χρώμα: Κυρίως σε μαύρο χρώμα ή συνδυασμός καφέ και μαύρου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
Διάτρηση: Τρύπες 3mm τρυπιούνται μέσα στον στύλο μπαμπού για να αποφευχθεί η ρωγμή.
Το μαύρο μπαμπού είναι ένα σπάνιο είδος, γνωστό για την υψηλή πυκνότητα ινών και τη φυσική αντοχή στα έντομα. Είναι ιστορικά σεβαστό για την ευγενή και κομψή εμφάνισή του.
Αυτά τα ραβδιά είναι κατάλληλα για την κατασκευή μπαστουνιών πεζοπορίας και πεζοπορίας, καθώς και για αμυντική εκπαίδευση, πολεμικές τέχνες και άλλες πρακτικές εφαρμογές.
Η μπάλα ρίζας μπαμπού, που μοιάζει με την ανθρώπινη επίφυση, λέγεται ότι ενισχύει τις προγνωστικές ικανότητες μέσω συχνού αγγίγματος.
Ποιότητα και δεξιοτεχνία:
Στον ατμό και ισιωμένα στο χέρι, αυτά τα μπαστούνια μπαμπού παρουσιάζουν μια κομψή και υψηλής ποιότητας ποιότητα. Το φυσικό χρώμα και το λιγότερο γυαλισμένο φινίρισμα προσθέτουν στην ομορφιά τους.
Επιχειρηματική Ευκαιρία:
Ένα εξαιρετικό προϊόν για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια οικιακή επιχείρηση ή να μεταπωλήσουν σε χρήστες. Αυτά τα μπαστούνια μπαμπού μπορούν να αποθηκευτούν για πολλά χρόνια χωρίς να χάσουν την ποιότητά τους.
Παραγγελία και αποστολή:
Χρόνος επεξεργασίας: 4-5 ημέρες.
Αποστολή: Η παράδοση μέσω αεροπορικού ταχυδρομείου China Post διαρκεί συνήθως 2-4 εβδομάδες. Για μεγαλύτερες παραγγελίες, η θαλάσσια / σιδηροδρομική αποστολή είναι διαθέσιμη, διαρκεί περίπου 5-8 εβδομάδες.
Το φορτίο υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο, μέσω ταχυδρομικών ταχυμεταφορών και αεροπορικών μεταφορών. Εάν υπερβαίνει τα 20 κιλά, θα αποσταλεί δια θαλάσσης ή σιδηροδρομικώς. Πρόκειται για μια υπηρεσία πόρτα-πόρτα με αριθμό παρακολούθησης, η οποία είναι βολική για να παρακολουθείτε online ανά πάσα στιγμή. Τα προσαρμοσμένα αιτήματα είναι ευπρόσδεκτα.
Προσαρμοσμένα αιτήματα: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν συγκεκριμένες απαιτήσεις ή ερωτήσεις.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.