FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
18 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Επιλεγμένες επαγγελματικές σπάνιες μαύρες/καφέ ρίζες μπαμπού για σωλήνες - Ποσότητες χονδρικής

90,00 € /κιλό τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 180,00 €

Προς διαπραγμάτευση

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 κιλά
Διαθέσιμη ποσότητα
20 κιλά
Χώρα
Κίνα
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
30 ημέρες
Κωδικός SKU:
BBR2024
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Ανακαλύψτε την απαράμιλλη ποιότητα των ειδικά επιλεγμένων ριζών μπαμπού μας, που συλλέγονται από διάσημα βουνά στην Κίνα. Με ηλικία άνω των 4 ετών, αυτές οι ρίζες διαθέτουν εξαιρετική σκληρότητα και πυκνότητα, καθιστώντας τις την ιδανική επιλογή για σοβαρούς κατασκευαστές σωλήνων και διάφορους τεχνίτες.
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, κάνοντας τουλάχιστον την αξία του τελικού προϊόντος 5- 10 φορές υψηλότερο.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Ποιότητα και Επιλογή: Κάθε ρίζα επιλέγεται προσεκτικά από μια τεράστια συλλογή μπαμπού, διασφαλίζοντας μόνο κορυφαία ποιότητα για τους πελάτες μας.
Φυσική Περιποίηση: Καθαρίζονται με ζεστό και κρύο νερό, αποφεύγοντας οποιαδήποτε χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου (H2O2), για να διατηρήσουν τη φυσική τους ακεραιότητα και τα καμπύλα σχήματά τους.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό σε μέγεθος και σχήμα, προσθέτοντας αποκλειστικότητα σε κάθε δημιουργία.
Προδιαγραφές:
Εύρος μήκους: Κυμαίνεται από 8 έως 40 cm.
Εύρος διαμέτρου: Από 0,8 έως 1,3 cm.
Απόσταση αρθρώσεων από μπαμπού: Μεταξύ 1 cm και 2,5 cm, με έγκυρο μήκος πάνω από 5 cm ανά ραβδί.
Ποσότητα: Περίπου 20-30 τεμάχια ανά 500g/, ανάλογα με τη διακύμανση μήκους.
Δυνατότητα δημιουργίας:
Δημιουργία υψηλής αξίας: Αυτές οι ρίζες μπαμπού είναι τέλειες για την κατασκευή σωλήνων από μπαμπού, οι οποίοι μπορούν να αυξηθούν σημαντικά σε αξία, δυνητικά φτάνοντας τα 400-1200 $ ανά τεμάχιο.
Ευέλικτες εφαρμογές: Ιδανικό για κατασκευαστές σωλήνων, μολυβοποιούς, μαχαιροποιούς, κατασκευαστές λαβών για τσαγιέρα ή πορτοφόλι και διάφορα έργα χειροτεχνίας.
Μακροζωία: Ανθεκτικές και σταθερές, αυτές οι ρίζες μπορούν να αποθηκευτούν για πολλά χρόνια χωρίς να χάσουν την ποιότητα.
Επαγγελματική ευκαιρία:
Η προσφορά αυτών των μοναδικών ριζών μπαμπού στην τοπική σας αγορά θα μπορούσε να είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση, ελκυστική σε ένα ευρύ φάσμα τεχνιτών και τεχνιτών.
Προσαρμογή: Τα αιτήματα ειδικού μεγέθους είναι ευπρόσδεκτα και ικανοποιούνται.
Επικοινωνία και Παραγγελία: Για οποιεσδήποτε συγκεκριμένες ερωτήσεις, αιτήματα προσαρμογής ή παραγγελίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας στη χειροτεχνία με τις premium μαύρες/καφέ ρίζες μπαμπού μας.
Χρόνος επεξεργασίας: 4-5 ημέρες.
Χρόνος παράδοσης: Περίπου 2-4 εβδομάδες ή περισσότερες μέσω αεροπορικής αποστολής China Post, με παρεχόμενο αριθμό παρακολούθησης.
Το φορτίο υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο, μέσω ταχυδρομικών εξπρές και αεροπορικών μεταφορών. Αν ξεπεράσει τα 20 κιλά, θα αποσταλεί ακτοπλοϊκώς ή σιδηροδρομικώς. Είναι μια υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα με αριθμό παρακολούθησης, που είναι βολικό για να παρακολουθείτε στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Προσαρμοσμένα αιτήματα είναι ευπρόσδεκτα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.