FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
10 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Εμποτισμοί και καθαριστικά

να διαπραγματευτεί /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
ανά αίτημα
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Fila
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Φροντίδα ντους καλυμμένη με διαλύματα Fila

Η σειρά Surface Care της Fila περιλαμβάνει μια ποικιλία θεραπειών για τη συντήρηση ντους και πλακιδίων. Οι λύσεις εκτείνονται από προϊόντα καθαρισμού και στεγανοποίησης, έως επεξεργασίες κατά της σταγόνας νερού. Όλα τα προϊόντα προστατεύουν τα αρχικά χαρακτηριστικά - χωρίς να αλλοιώνουν την εμφάνιση - και παρέχουν γρήγορη, ασφαλή εφαρμογή. Η παραγωγή υποστηρίζεται από τη νέα πιστοποίηση ISO 14001:2014 της Fila και η εκτεταμένη γκάμα της συνιστάται από περισσότερες από 200 κορυφαίες μάρκες δαπέδων.

Τα νέα προστατευτικά πλακιδίων περιλαμβάνουν στεγανωτικό χωρίς διαλύτες, στεγανωτικό χωρίς λεκέδες – FILAMP90 ECO PLUS. Μέρος της βραβευμένης Πράσινης Γραμμής της Fila, ο εμποτισμός εγκεκριμένος από το LEED έχει σχεδιαστεί για γυαλισμένες επιφάνειες πορσελάνης και φυσική πέτρα. Παρέχει μια ασφαλή, χωρίς οσμή εφαρμογή και προστατεύει επίσης τις γραμμές ενέματος.

Για περιβλήματα ντους, το καθαριστικό και προστατευτικό τζαμιών διπλής χρήσης - FILANO DROPS - είναι μια θεραπεία ψεκασμού χωρίς ξέβγαλμα που καθαρίζει χωρίς ραβδώσεις. Δημιουργεί επίσης ένα αόρατο υδρόφιλο φιλμ - παρόμοιο με τα μόρια του νερού - έτσι τα σταγονίδια νερού γλιστρούν από τις επιφάνειες χωρίς να αφήνουν σημάδια αλάτων. Η μη όξινη σύνθεση χωρίς διαλύτες είναι ιδανική για πλακάκια, γυαλί και καθρέφτες - καθώς και γυάλινα ψηφιδωτά και εφυαλωμένα κεραμικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό βρύσες, χαλύβδινα διακοσμητικά και πλεξιγκλάς.

Για τον αρχικό καθαρισμό και τη συνεχή συντήρηση, άλλες θεραπείες περιλαμβάνουν βαθύ καθαρισμό descaler, DETERDEK; καθαριστικό απολίπανσης βαρέως τύπου και αφαίρεσης κεριού, FILAPS87. καθαριστικό ψεκασμού ρουτίνας, ΦΙΛΑΒΙΑ BAGNO. καθαρισμός ενέματος FUGANET και απορρυπαντικό ουδέτερο pH με τις καλύτερες πωλήσεις, FILACLEANER.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.