FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

EasyULT αυτοκίνητο Bluetooth ασύρματο προσαρμογέα

1,77 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 3,55 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm8316
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Ο δέκτης EasyULT Bluetooth 5.0 είναι ένας ασύρματος προσαρμογέας ήχου υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εύκολα την ακρόαση μουσικής και τη ροή ήχου μεταξύ συσκευών που δεν διαθέτουν ενσωματωμένη σύνδεση Bluetooth. Αυτή η συμπαγής και πολυλειτουργική συσκευή είναι μια ιδανική επιλογή για χρήση σε αυτοκίνητα, συστήματα οικιακού κινηματογράφου, ηχεία και ακουστικά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Τεχνολογία Bluetooth 5.0: Η προηγμένη τεχνολογία Bluetooth 5.0 όχι μόνο παρέχει ταχύτερες και πιο σταθερές συνδέσεις με συσκευές, αλλά εγγυάται επίσης μετάδοση ήχου υψηλής ποιότητας. Η μεταφορά δεδομένων είναι σχεδόν διπλάσια και εγγυάται σταθερή σύνδεση σε αποστάσεις έως και 10 μέτρων.

Ασύρματη ροή ήχου: Αναπαραγάγετε τη μουσική σας από συσκευές που δεν διαθέτουν Bluetooth. Αυτός ο προσαρμογέας Bluetooth αυτοκινήτου συνδέεται με ηχοσυστήματα, οικιακά στερεοφωνικά, ηχεία και ενσύρματα ακουστικά χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα aux 3,5 mm. Διαθέτει τσιπ Bluetooth 5.0 για σταθερή συνδεσιμότητα, γρήγορες μεταφορές δεδομένων, και ευρύ φάσμα σήματος.

Αυτόματη σύνδεση: Αυτός ο φορητός προσαρμογέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως πομπός είτε ως δέκτης. Στη λειτουργία πομπού, συνδέεται με δέκτες με δυνατότητα Bluetooth, όπως ακουστικά ή ηχεία, και μεταδίδει ηχητικά σήματα σε αυτές τις συσκευές. Στη λειτουργία δέκτη, συνδέεστε σε ένα τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth, λαμβάνετε ηχητικά σήματα και τα μοιράζεστε μαζί σας.

Εύκολη ρύθμιση: Στη λειτουργία δέκτη, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ήχου και να αλλάξετε τραγούδια πάνω-κάτω. Πατήστε παρατεταμένα το αριστερό/δεξί κουμπί λειτουργίας για να ρυθμίσετε την ένταση. Πατήστε σύντομα για εναλλαγή τραγουδιών πάνω και κάτω. Το μεσαίο κουμπί είναι το κουμπί αναπαραγωγής/παύσης. Η λειτουργία δέκτη ονομάζεται ZF-360.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x Προσαρμογέας Bluetooth 5.0 2-σε-1,

1 x 50 cm - 3,5 mm καλώδιο AUX,

1 x καλώδιο φόρτισης USB,

1 x 3.5mm προσαρμογέα ήχου,

1 x Εγχειρίδιο χρήστη 

Ενσωματωμένη μπαταρία: Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh που παρέχει 10 ώρες χρόνου αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση.

Ο δέκτης EasyULT Bluetooth 5.0 είναι μια ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει ασύρματη ακρόαση μουσικής και ροή ήχου μεταξύ συσκευών που δεν είναι εξοπλισμένες με συνδεσιμότητα Bluetooth. Είναι εύκολο στη χρήση, προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για οικιακή ψυχαγωγία και ψυχαγωγία αυτοκινήτου.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.