FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Dux Ducis Skin X Δερμάτινη Αναδιπλούμενη Προστατευτική Θήκη για Galaxy A52/ A52s 4

4,93 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Samsung
Κωδικός SKU:
46556
EAN:
6934913053386
Τελευταία ενημέρωση
πριν 45 λεπτά

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Προστατευτική θήκη Dux Ducis Skin X Περιγραφή προϊόντος + Ανταύγειες

Dux Ducis Skin X Δερμάτινη Flip Θήκη για Galaxy A52/ A52s 4G/5Gs Η θήκη από τη μάρκα Dux Ducis από τη σειρά Skin X για Samsung Galaxy A52 4G/5G και Galaxy A52s 4G/5G είναι ένα κάλυμμα υψηλής ποιότητας με τη μορφή θήκης, το οποίο θα προστατεύει τέλεια τη συσκευή μας από γρατσουνιές και ζημιές. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από συνδυασμό εξωτερικού στρώματος οικολογικού δέρματος και εσωτερικής επικάλυψης από εύκαμπτο TPU, το οποίο είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλό επίπεδο προστασίας. Ένα εξίσου χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων με κλειστή την αναστροφή της θήκης. Αυτό καθίσταται δυνατό χάρη σε μια εγκοπή στην επικάλυψη της κάσας Dux Ducis, αφιερωμένη στο μπροστινό ηχείο.

Κύρια χαρακτηριστικά προϊόντος: Μάρκα
Dux Ντούκις
Υπόδειγμα
Δέρμα X
Υλικός
Οικολογικό δέρμα + TPU
Συμβατότητα
Samsung Galaxy A52 4G / 5G και Galaxy A52s 4G / 5G
Πρόσθετα χαρακτηριστικά
Λειτουργία βάσης, υποδοχή κάρτας
Μέθοδος κλεισίματος
Μαγνήτης

Γιατί να αγοράσετε αυτό το προϊόν; Αυθεντικό προϊόν Dux Ducis Ειδική εγκοπή για την προστασία της κάμερας Πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής Κομψό και πολύ πρακτικό Τσέπη εγγράφου/κάρτας Λειτουργία βάσης Ισχυρό κλείσιμο μαγνήτη Επιτρέπει την απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά και τις υποδοχές Προστατεύει τέλεια τη συσκευή από μόλυνση και ζημιά

Πρόσθετες πληροφορίες: Η θήκη τηλεφώνου Dux Ducis παρέχει πλήρη λειτουργικότητα της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων τυχόν απαιτούμενων εγκοπών για υποδοχές, καθώς και καλυμμάτων κουμπιών. Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι η πολύ πρακτική λειτουργία της βάσης, χάρη στην οποία μπορούμε να κλίνουμε τα Samsung Galaxy A52 4G / 5G και Galaxy A52s 4G / 5G και να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή χωρίς να την κρατάμε στα χέρια μας, π.χ. ενώ παρακολουθούμε ταινίες ή περιηγούμαστε στο Διαδίκτυο. Μια πρόσθετη επιλογή είναι μια εσωτερική τσέπη για μια κάρτα πληρωμής ή έγγραφα, η οποία μπορεί να βρεθεί μετά το άνοιγμα του πτερυγίου κλειστού με μαγνήτη. Το κάλυμμα παρέχει εξαιρετική προστασία της συσκευής από όλες τις πλευρές, χάρη στον κλειστό σχεδιασμό και το υλικό με το οποίο καλύπτεται η θήκη είναι ευχάριστο στην αφή. Η θήκη έχει κομψό σχεδιασμό που θα λειτουργήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση, όπως μια επαγγελματική ή κοινωνική συνάντηση.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.