FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Dino Surgeon Game Ultimate Game Για Παιδιά & Ενήλικες

8,13 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
50 τεμάχια
Χώρα
Ηνωμένο
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 εβδομάδα

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΑΣ - Αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι Slime Surgeon Dino Edition είναι αρκετά απλό ώστε ο καθένας να μπορεί να συμμετάσχει. Επιλέξτε ένα μέρος του σώματος για να βγάλετε τον δεινόσαυρό σας απλά περιστρέφοντας το βέλος. Μπορείτε να βοηθήσετε να σώσετε αυτόν τον δεινόσαυρο και να τον επαναφέρετε σε πλήρη υγεία αφαιρώντας όλα τα γλοιώδη μέρη του σώματος; Προσέξτε να μην τους κάνετε να τρέμουν από φόβο. Είστε έξω αν το κάνετε αυτό! Ο παίκτης με τα περισσότερα μέρη του σώματος στο τέλος είναι ο νικητής.
ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ Ή ΔΩΡΟ - Για κάθε παιδί, αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι Dinosaur Slime Surgeon είναι το ιδανικό δώρο. Από τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα και ακόμη και μια ειδική απόλαυση, παρακολουθήστε τα μάτια των παιδιών σας να φωτίζονται καθώς ανοίγουν αυτό το παιχνίδι Slime Surgeon με θέμα τους δεινόσαυρους. Αυτό το παιχνίδι όχι μόνο παρέχει στα παιδιά αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας, αλλά ενθαρρύνει επίσης την πρώιμη ανάπτυξη των κινητικών λειτουργιών σε κάθε παιδί, από το συντονισμό χεριού-ματιού μέχρι την υπομονή τους.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ - Περιλαμβάνει 1x χειρουργικό τραπέζι δεινοσαύρων, 10x μέρη σώματος, 1x τσιμπιδάκι, 1x κλώστη και αυγά αποθήκευσης λάσπης για τα μέρη του σώματος. Απαιτεί 2x μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται). Διαστάσεις: Υ3cm x Π24cm x Β17cm. Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.