FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Δημιουργική εξωτερική κάρτα ήχου Blaster X1

90,25 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Nintendo - Apple
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Εξωτερική κάρτα ήχου Sound Blaster X1
Εξωτερική κάρτα ήχου Sound Blaster X1
Εκτοξευτής ήχου X1

USB DAC υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών Super X-Fi

Ανακαλύψτε λεπτομέρειες που δεν έχετε ξανακούσει με το Sound Blaster X1.

Ειδικά κατασκευασμένο για να παρέχει ισχυρό και παρθένο ήχο ακουστικών, το εξαιρετικά συμπαγές Sound Blaster X1 βελτιώνει άμεσα την ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης με το ενσωματωμένο AKM 4377 DAC. Σε συνδυασμό με τον διπλό op-amp Ti/Burr-Brown INA1620, το Sound Blaster X1 ενισχύει και προσφέρει καθαρό ήχο για να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία ακρόασης. Με άλλα λόγια, το Sound Blaster X1 λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ της συσκευής σας και των ακουστικών σας, παρέχοντας καθαρότερο, πιο δυνατό και πιο αποτελεσματικό ήχο μαζί με ολογραφία ακουστικών Super X-Fi.

Συνδέστε το απευθείας μέσω USB-C στον υπολογιστή σας, Mac, PlayStation ή Nintendo Switch και θα βελτιώσει τον ήχο της συσκευής σας με λίγη προσπάθεια. Διαθέτει επίσης κουμπιά αναπαραγωγής μικροφώνου και σίγασης, καθώς και ένα σύνολο SmartComms μέσω της εφαρμογής Creative σε PC και Mac, για απρόσκοπτη διαδικτυακή επικοινωνία κατά τη διάρκεια συσκέψεων και συνομιλιών εντός του παιχνιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΗΧΟΣ

Ακούστε κάθε επίπεδο, κάθε λεπτομέρεια και κάθε απόχρωση των αγαπημένων σας πολυμέσων. Το Sound Blaster X1 ενσωματώνει έναν ακριβή μετατροπέα ψηφιακού σε αναλογικό 32-bit AKM, γνωστό στον κόσμο του ήχου για την εξαιρετική του πιστότητα. Όταν συνδυάζεται, το Sound Blaster X1 προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου έως 115dB SNR σε ανάλυση αναπαραγωγής 24 bit/96 kHz. Προσφέρει άψογη ποιότητα ήχου, αναδεικνύοντας το καλύτερο στα ακουστικά και τη συσκευή αναπαραγωγής σας.

ΒΕΛΤΙΏΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΣΑς

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε καλά ακουστικά και εγγυόμαστε ότι το Sound Blaster X1 θα προσφέρει στο ζευγάρι σας εντυπωσιακή και ισχυρή ακουστική χωρίς να θυσιάζει την καθαρότητα του ήχου. Το Sound Blaster X1 χρησιμοποιεί τον κορυφαίο διπλό ενισχυτή Ti/Burr-Brown INA1620 με ενσωματωμένα ζεύγη αντιστάσεων λεπτής μεμβράνης και φιλτράρισμα EMI για να προσφέρει υψηλή ισχύ εξόδου με εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση και συζήτηση, παρέχοντας ήχο υψηλής πιστότητας για την εμπειρία ακρόασης.

Το Sound Blaster X1 είναι επίσης ικανό να οδηγεί ακουστικά υψηλής σύνθετης αντίστασης έως και 600, ακόμη και στούντιο. Απολαύστε τις πλήρεις προδιαγραφές των αγαπημένων σας ακουστικών όπου κι αν βρίσκεστε με αυτό το φορητό αξεσουάρ ήχου. Εάν έχετε υποχρησιμοποιήσει τα ακουστικά σας, εδώ είναι η ευκαιρία σας να τα μεγιστοποιήσετε.

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΌς ΉΧΟς SURROUND

Τίποτα δεν ξεπερνά τον ήχο surround στον κινηματογράφο και εκεί έρχεται το Sound Blaster X1. Αν και δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον κινηματογράφο όλο το εικοσιτετράωρο, το Sound Blaster X1 είναι σίγουρο ότι θα σας ταξιδέψει όπου κι αν βρίσκεστε.

Με επιλογές ροής ήχου πλήρους εμβέλειας 5.1 και 7.1 για εικονικοποίηση ήχου surround, καθώς και τη βραβευμένη ολογραφία των ακουστικών Super X-Fi, αυτό το USB DAC σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε αβίαστα ηχητικά εφέ surround σε ακουστικά, ειδικά διάλογο σε ταινίες με φυσικό και ρεαλιστικό ηχητικό σκηνικό που είναι βαθιά καθηλωτικό και πολύ φυσικό, όπως και στον κινηματογράφο, χωρίς να χάνετε ηχητικές ενδείξεις και εφέ από το περιβάλλον.

ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΧΩΡΊς ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ

Με μια βολική διασύνδεση PLUG-AND-PLAY USB-C, το Sound Blaster X1 συνδέεται απευθείας στον υπολογιστή, τον Mac ή την κονσόλα παιχνιδιών σας και δεν απαιτεί την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης.

Απλώς συνδέστε το Sound Blaster X1 στη συσκευή σας και απολαύστε άμεση ενίσχυση έντασης και ευκρίνειας για οποιοδήποτε μέσο από τις αγαπημένες σας εφαρμογές και συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, όπως το Netflix, το Spotify, το Apple Music, ακόμη και το YouTube. Σε συνδυασμό με ένα φορητό και ελαφρύ πλαίσιο, το Sound Blaster X1 είναι βασικά ένα επαγγελματικό ηχοσύστημα που χωράει στην τσέπη σας!

ΒΟΛΙΚΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ

Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες, όπως ένταση ήχου, σίγαση μικροφώνου και στοιχεία ελέγχου Super X-Fi στο Sound Blaster X1, χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε στις πολυεπίπεδες ρυθμίσεις στην οθόνη. Το κουμπί σίγασης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά κατά τη διάρκεια μιας κλήσης!

ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΟΝΤΑΙ

Η εφαρμογή Δημιουργικό σάς δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο ακούτε. Εξατομικεύστε τον ήχο με ρυθμίσεις ισοσταθμιστή ή προσαρμόστε τη ζώνη ισοσταθμιστή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας για να δημιουργήσετε μια εμπειρία ακρόασης που είναι πραγματικά δική σας.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια εκτεταμένη σουίτα βελτιώσεων ήχου για να δημιουργήσετε τη σωστή διάθεση για παιχνίδια, παρακολούθηση ταινιών και πολλά άλλα. Βυθιστείτε σε βίντεο με το Surround μέσω της Ακουστικής Μηχανής ή ενεργοποιήστε τη λειτουργία Scout για να ενισχύσετε τα σύνθετα ηχητικά σήματα εντός του παιχνιδιού και να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

Χάρη στο έξυπνο πακέτο διασκέδασης



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.