FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Διακοσμητικός κόκκος ρυζιού προβολής γύψου

0,73 € /κιλό τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
25 κιλά
Διαθέσιμη ποσότητα
10000 κιλά
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
15 ημέρες
Κωδικός SKU:
C1525609
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Πρόκειται για ένα διακοσμητικό σοβά δομημένο, που αναζητά "κόκκους ρυζιού" με βάση ακρυλικές διασπορές, χρωστικές ουσίες και κόκκους μαρμάρου που χρησιμοποιούνται για εξωτερικό και εσωτερικό φινίρισμα. κοινούς σοβάδες, γύψους, σκυρόδεμα, γυψοσανίδες και παλιά χρώματα: μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια ορυκτής βάσης. Είναι αδιάβροχο, πολύ ανθεκτικό σε μηχανικές κρούσεις, κρούσεις, τριβή και γρατζουνιές.

Προετοιμασία της επιφάνειας βάσης: Η επιφάνεια επαφής πρέπει να είναι εντελώς στεγνή, λεία, καθαρή, απο-sprafuita και απολιπανθείσα, χωρίς χαλαρά σωματίδια. Τα σημεία επισκευής έχουν την ίδια δομή με αυτή της υπάρχουσας επιφάνειας.

Οδηγίες χρήσης: Οι επιφάνειες πρέπει να ασταρώνονται με αστάρι γύψου για τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την εφαρμογή του διακοσμητικού γύψου. Το υλικό εφαρμόζεται με το χέρι σε πάχος γύψου granu¬latia (1,5 mm) με σπάτουλα από ανοξείδωτο χάλυβα με σπάτουλα και σπασμένο κυκλικό με λείο πλαστικό πλωτήρα. Μην εφαρμόζετε σε πολύ εύθραυστες επιφάνειες (π.χ. βαφή υπάρχοντος πηλού, ασβεστοκονίαμα, ασβεστοκονίαμα, σοβάς πρόσοψης -. Εξωτερική). Δεν ισχύουν για εύρος μικρότερο των 2 ωρών μετά το τέλος της βροχής (συνθήκες θερμοκρασίας που επιτρέπουν την προετοιμασία ξήρανσης). Για την πρόληψη του δολώματος, ο γύψος θα εφαρμοστεί σε ένα μόνο βήμα στη διαδικασία "υγρό σε υγρό" (χωρίς διακοπή). Αυτό απαιτεί την παρουσία επαρκούς αριθμού εφαρμογέων στο ικρίωμα. Δεν θα λειτουργήσει κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες υπό την άμεση επίδραση του ήλιου, του ισχυρού ανέμου, της ομίχλης, της υψηλής υγρασίας πάνω από 80% και του κινδύνου βροχής και παγετού. Σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών και πολύ υψηλών συνιστάται η εφαρμογή γύψου να αραιώνεται κατά 2% με νερό και ο δεσμός στο πλάι της πρόσοψης , ο οποίος δεν εκτίθεται άμεσα στο ηλιακό φως. Συνιστάται η εκ νέου εφαρμογή του προϊόντος μετά τον τοπικό σκοπό της πραγματοποίησης επισκευών και προσαρμογών σε μια επιφάνεια που έχει ήδη εφαρμοστεί, καθώς αυτές οι περιοχές ξεχωρίζουν στη γενική εμφάνιση του φινιρίσματος. Η θερμοκρασία του υποστρώματος και του αέρα πρέπει να είναι μεταξύ 5 ° C και 25 ° C

Έγχρωμοι σοβάδες σημαντικοί: με φυσικά αδρανή είναι πιθανές παραλλαγές στην απόχρωση. Ως εκ τούτου, θα χρησιμοποιηθεί μόνο με τον ίδιο αριθμό υλικού παρτίδας στην ίδια επιφάνεια. διαφορετικά το υλικό θα αναμειχθεί μεταξύ τους για να αποφευχθούν διαφορετικές αποχρώσεις για να αποφευχθεί η απόκτηση. Ο εξοπλισμός καθαρισμού γίνεται αμέσως μετά τη χρήση με νερό ή σαπουνόνερο. Ο χρόνος στεγνώματος επιφανειακός (αφή): 04.00, ξηρότητα (μπάλα): 72 ώρες. Αξιεσ?? ενδείκνυνται για θερμοκρασία 20 ° C και σχετική υγρασία 60%. Περίπου: Τις πρώτες 24 έως 72 ώρες μετά την εφαρμογή, η επιφάνεια επηρεάζεται από βροχή, χιόνι, παγετό κ.λπ. Η ειδική κατανάλωση θα πρέπει να προστατεύεται. 2,9-3,1 kg / m2. Η κατανάλωση είναι για την τέλεια λεία επιφάνεια. Η κατανάλωση ποικίλλει ανάλογα με το πάχος που εφαρμόζεται και το υπόστρωμα του καρακτηριδίου. Συσκευασία: πλαστικός κάδος των 25 kg. Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό, θερμοκρασίας μεταξύ 5 ° C και 30 ° C στην αρχική συσκευασία, κλειστή. Εντός κυμάτων ικανότητα: 24 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής με τις συνθήκες συσκευασίας και αποθήκευσης συμμορφώνονται. Δείτε την ημερομηνία παρασκευής και τις παρτίδες που αναγράφονται στη συσκευασία.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.