FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Διακόπτης παραθύρου φακού StrikeLigh με κεφαλή καθίσματος με λειτουργία κοπής ζώνης

2,50 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
115 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm3986
EAN:
=VLOOKUP(A247,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Παρουσιάζουμε τον φακό StrikeLigh, ο οποίος είναι κάτι περισσότερο από έναν φακό. Αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή για κάθε περιπέτεια ή για όσους εστιάζουν στην ασφάλεια.

Ο φακός StrikeLigh έχει τρεις κύριες λειτουργίες: φωτισμό, σφυρί και καλέμι. Η πηγή φωτός LED του φακού είναι υψηλής ποιότητας και πολύ ισχυρή, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για νυχτερινούς περιπάτους, πεζοπορίες και οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα.

Η λειτουργία σφυριού επιτρέπει τη χρήση του φακού StrikeLigh για την αφαίρεση γυαλιού από αυτοκίνητα ή ακόμα και κτίρια. Και η λειτουργία καλέμι βοηθά στην απομάκρυνση κατεστραμμένων, κατεστραμμένων υλικών ή ακόμα και σχισμένου ξύλου.

Ο φακός StrikeLigh είναι αδιάβροχος, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε βροχερό καιρό. Το σώμα από αλουμίνιο είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό, ο φακός είναι άνετος στη χρήση και εύκολος στη χρήση.

Ο φακός τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η μπαταρία φορτίζεται γρήγορα και έχει μεγάλη περίοδο χρήσης. Ο φακός φορτίζεται χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB, το οποίο περιλαμβάνεται επίσης στη συσκευασία.

Συμπερασματικά, ο φακός StrikeLigh μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους κάνουν νυχτερινές δραστηριότητες ή προτιμούν υπαίθρια διαβίωση
Προτιμώ.

Ο φακός έχει πολλά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ευέλικτο στη χρήση και ο εργονομικός σχεδιασμός και η αντοχή του διασφαλίζουν ότι μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.