FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Διαδικτυακό ραδιόφωνο DAB και FM PNI RD210, με Bluetooth, WiFi και Ethernet, ec

101,30 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
4 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-RD210
EAN:
5949066518478
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Διαδικτυακό ραδιόφωνο
Διαδικτυακό ραδιόφωνο με DAB / DAB + / FM Το PNI RD210 προσφέρει ροή δικτύου ή μετάδοση της δικής σας μουσικής στο ραδιόφωνο μέσω ροής Bluetooth.
Αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες σταθμούς σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου με συνδέσεις WiFi ή Ethernet (RJ45 LAN). Προσαρμόστε τη λίστα σας. τις αγαπημένες σας έως και 99 προεπιλογές ή προσθέστε τη διεύθυνση URL ροής ήχου μέσω του υπολογιστή σας.

Συνδέσεις εξόδου
Το ραδιόφωνο Pni RD210 διαθέτει κλασική στερεοφωνική υποδοχή (6,35 mm) / υποδοχή LAN RJ45 10 Mbps / ομοαξονική και οπτική υποδοχή (Toslink) / υποδοχές RCA / υποδοχή κεραίας DAB / FM.

Ροή μουσικής - Αναπαραγωγή κοινόχρηστης μουσικής μέσω του δικτύου
Μόλις μοιραστείτε ένα φάκελο (φάκελο) με μουσική στο ίδιο δίκτυο σε φορητό υπολογιστή, υπολογιστή ή διακομιστή συμβατό UPnP / DLNA, μπορείτε να αναπαράγετε αυτά τα αρχεία πολυμέσων με το ραδιόφωνό σας. (συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής με την αγαπημένη σας μουσική μόλις μοιραστεί από το διακομιστή UPnP. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με συσκευές συμβατές με DLna.

Ουρανοξύστης
Επιλέξτε Skytune για να αρχίσετε να απολαμβάνετε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτηση κατά περιοχή, είδος μουσικής και συζητήσεις. Το τοπικό ραδιόφωνο σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στους διαθέσιμους σταθμούς στην περιοχή σας. μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο.
Συνδέστε τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με το ραδιόφωνο / αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο www.skytune.net

Εσπούδωση
 
Εγκαταστήστε την εφαρμογή "EspTouch" που είναι διαθέσιμη στο iOS App Store και στο κατάστημα παιχνιδιών Android, επιλέξτε αυτήν την επιλογή για να διαμορφώσετε το δίκτυο Wi-Fi με ένα τηλέφωνο.
Συνδέστε το τηλέφωνό σας στο δίκτυο Wi-Fi στο οποίο θα συνδεθεί το ραδιόφωνο.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.